[硬件] 腦場而家有isk300賣

腦場而家有isk300賣

isk300 310都有 不過好貴

唔貴
根本antec就係賣呢個價

何況以呢個size級數, 有好的散熱, 有USB 3.0, 連150W火牛, 可以插卡, 無乜機箱細過佢
呢個箱如果裝哂2個風扇, 連100W TDP的i7 / A10 APU都放得入去

佢的主要缺點係重, 因為成個箱都係鐵

引用:
原帖由 potato 於 2013/10/6 18:53 發表
isk300 310都有 不過好貴
唔貴啦 ,
$699 包埋Antec 150W 牛 ...
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

有火牛一點也不貴

引用:
原帖由 fish! 於 2013-10-6 19:01 發表
有火牛一點也不貴
是但執個箱都4,5舊水, 仲要無牛

引用:
原帖由 qcmadness 於 2013-10-6 18:58 發表
唔貴
根本antec就係賣呢個價

何況以呢個size級數, 有好的散熱, 有USB 3.0, 連150W火牛, 可以插卡, 無乜機箱細過佢
呢個箱如果裝哂2個風扇, 連100W TDP的i7 / A10 APU都放得入去

佢的主要缺點係重, 因為成個箱都係 ...
我一拎上手真係好重
佢貴係條expansion slot度
唔用條slot根本唔會想買佢
要多個位 我情願大少少買ml05算

引用:
原帖由 potato 於 2013-10-6 19:10 發表

我一拎上手真係好重
此言差矣

同級大小的thermal, 呢個箱贏最少1條街
佢貴在係呢個size可以放2.5"x2 + slim rom

呢個箱, 我買完一次, 都會recommend人買

PC-Q02? 平一半我都會叫人唔好買

引用:
原帖由 potato 於 2013/10/6 19:10 發表

我一拎上手真係好重
你砌得 ITX 少 唔明
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

同埋呢, 薯仔

你係咪睇Centralfield?
佢實際無貨架

引用:
原帖由 qcmadness 於 2013-10-6 21:42 發表
同埋呢, 薯仔

你係咪睇Centralfield?
佢實際無貨架

高登display ISK300
黃金就isk310

引用:
原帖由 potato 於 2013-10-6 22:29 發表

高登display ISK300
黃金就isk310
呢隻真係好野來, Capital入左幾隻, 無哂了

引用:
原帖由 qcmadness 於 2013-10-6 22:30 發表

呢隻真係好野來, Capital入左幾隻, 無哂了
我鍾意ML05多D 可以加隻大火數D既牛

引用:
原帖由 potato 於 2013-10-6 22:56 發表

我鍾意ML05多D 可以加隻大火數D既牛
咁不如用SG05/06

引用:
原帖由 qcmadness 於 2013-10-6 22:58 發表

咁不如用SG05/06
就係唔LIKE正方型咁哂位