[硬件] 腦場有得賣未?GA-C1037UN-EU Fanless

腦場有得賣未?GA-C1037UN-EU Fanless

Gigabyte  GA-C1037UN-EU Fanless Celeron 1037U Mini-ITX Board with Dual LAN

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4747#ov
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

聯強未必肯入

引用:
原帖由 qcmadness 於 2014-3-5 20:22 發表
聯強未必肯入
好野又唔入,唔通要用 AMD E350?
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2014-3-6 00:06 發表
好野又唔入,唔通要用 AMD E350?
聯強唔係第1日咁做架啦

你咩用途先

IDE + PCI

引用:
原帖由 lctang 於 2014-3-6 09:50 發表
IDE + PCI
呢 d 先係好野呀!
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2014-3-6 10:06 發表

呢 d 先係好野呀!
有IDE 又有SATA 真係搵唔番!.. .
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

聯強己回覆

聯強己回覆

謝謝您的查詢.

由於這是歐洲型號, 所以不會開放HK 去賣. 我們没法代訂.  謝謝.
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2014-3-6 19:16 發表
聯強己回覆

謝謝您的查詢.

由於這是歐洲型號, 所以不會開放HK 去賣. 我們没法代訂.  謝謝.
垃圾回覆, 唔肯入就唔肯入

引用:
原帖由 qcmadness 於 2014-3-6 19:17 發表

垃圾回覆, 唔肯入就唔肯入
兩LAN 既ITX 仲有咩㨂呢
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2014-3-6 20:09 發表

兩LAN 既ITX 仲有咩㨂呢。開FTP + router
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2014-3-6 20:11 發表
自己插lan卡啦

引用:
原帖由 愚生 於 2014-3-6 16:56 發表

有IDE 又有SATA 真係搵唔番!.. .
我都搵緊

引用:
原帖由 lctang 於 2014-3-6 09:50 發表
IDE + PCI
呢啲先係極品

引用:
原帖由 愚生 於 2014-3-6 20:09 發表

兩LAN 既ITX 仲有咩㨂呢
MINIX™ B75M-USB3
http://www.jwele.com/motherboard_detail.php?1240
香港已經完了!
http://www.no3b.net