[硬件] AMD R9 Fury X Review

引用:
原帖由 qcmadness 於 2015-6-24 21:35 發表
http://www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-r9-fury-x,4196.html
同之前行家講法差唔多,整體表現唔夠TitanX嚟,也延續當年290X 4K好過2K/1080P嘅做法

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2015-6-24 21:52 發表

同之前行家講法差唔多,整體表現唔夠TitanX嚟,也延續當年290X 4K好過2K/1080P嘅做法
GPU始終唔係主菜

引用:
原帖由 qcmadness 於 2015-6-24 21:59 發表

GPU始終唔係主菜
HBM用4GB已經夠玩你12GB

又係唔夠抽...4K 有幾多人會用...老老實實
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

睇黎 Anandtech 轉左手之後  AMD Review cut 晒
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

睇完 Tom 仔
AMD又係吹得過晒火...
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2015-6-25 14:21 發表
又係唔夠抽...4K 有幾多人會用...老老實實

如果講pro-gamer, 而家傾向大過full HD

不過最top果班唔會玩1張卡咁小

引用:
原帖由 dom 於 2015-6-25 14:22 發表
睇黎 Anandtech 轉左手之後  AMD Review cut 晒
佢地有review,但未搞掂