點解 hk 唔播呢套真人版美少女戰士

點解 hk 唔播呢套真人版美少女戰士

咁啱係 no. 1 見到有人講, 順便又係度講下先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

嘩!
真人版!
唔好破壞佢地係我心目中既形象好喎!

香港個 market 根本唔夠 sizes 去容納這類別作品

引用:
原帖由 小Ray 於 2010-8-8 21:55 發表
香港個 market 根本唔夠 sizes 去容納這類別作品
其實呢................我真係接受唔到。

引用:
原帖由 lorym 於 2010-8-8 14:39 發表
嘩!
真人版!
唔好破壞佢地係我心目中既形象好喎!
呢套已經算 ok la

引用:
原帖由 lorym 於 2010-8-9 00:14 發表

其實呢................我真係接受唔到。
就係因為太少接受到這類別既人..

引用:
原帖由 小Ray 於 2010-8-9 11:25 發表

就係因為太少接受到這類別既人..
我諗.........鍾意 cosplay 果 d 人應該接受到既。

你地覺唔覺得火野麗似.............某一個AV女優..

引用:
原帖由 harial 於 2010-9-21 01:23 發表
你地覺唔覺得火野麗似.............某一個AV女優..
似邊個呀?

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-9-30 15:55 發表

似邊個呀?
朝河蘭

雖然係超舊po但係都忍唔住回一下

火野麗係北川景子演ga.....

北川景子係而家日劇Lady個女主角~~~~
而美少女戰士係佢的出道作.....

P.S. 我1記呢套J2好似有播過的....

火野san都冇氣勢既....