[硬件] [AMD x NV 愛好者系列 #02] Galaxy GTS450 1GB SOC 版

引用:
原帖由 sunyung 於 2010-9-13 14:29 發表
500蚊, 都算叫抵啦
$500 就抵
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

QC , FYI :
Anandtech 度左die size
為 240mm2(15mm x 16mm)
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-9-13 16:33 發表
QC , FYI :
Anandtech 度左die size
為 240mm2(15mm x 16mm)
240 vs 166

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-9-13 16:36 發表

240 vs 166

nVIDIA is so dead if AMD get HD57xx price cut
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-9-13 17:46 發表

nVIDIA is so dead if AMD get HD57xx price cut
一定cut啦....
唔係6770點大大力咁出招?

引用:
原帖由 tat0801 於 2010-9-13 18:01 發表

一定cut啦....
唔係6770點大大力咁出招?
A 記要玩價格戰 係有明顯優勢
Die-size 細一截
N 記要陪住鬥
天然系長髮眼鏡娘 最高

Gaming 測試已補回到隔離台.........
由於太多圖既關係 , 呢邊我唔會貼咁多
天然系長髮眼鏡娘 最高