[智能電話] 處佬下海DEFY用後感

處佬下海DEFY用後感

第一次用ANDROID機,用左幾個鐘

1) 反應唔錯,好少窒,不過可能係裝得少APPS,玩ANGRY BIRD好順
2) SMS會亂碼,等高手解決
3) 本身個介面都唔錯,所以無用到LAUNCHER PRO或ADW,不過都試過呢兩個都好順
4) 通話質素聽人聽得好清楚,不過對方都仲聽到雜音,其他網見到都話比MS差
5) 下水禮不日完成,到時比大家睇下
6) 未試root機,佢不停自己行youtube同facebook.....想kill左佢,有無咩kill task apps推介?

係咪root左先可以停左6)所講既apps?

樓主有無舊金山?

引用:
原帖由 sunyung 於 2010-12-22 10:56 發表
樓主有無舊金山?
無,之前係部死人hp612行wm

試過hp d野,dell出電話

我就覺得defy 的介面lag 到無人有

引用:
原帖由 dellasus 於 2010-12-22 11:59 發表
which mobile phone r u using? iphone4 or galaxy s?

引用:
原帖由 dellasus 於 2010-12-22 11:59 發表
有無咁跨張呀

引用:
原帖由 sunyung 於 2010-12-22 12:53 發表

有無咁跨張呀
成日都係咁嫁啦..
LAG唔LAG好主觀..
N1都成日比態度4  D人話玩ANGRY BIRD LAG到震喎

我覺得用DEFY好順WO,唔通我真係咁低要求?

引用:
原帖由 sunyung 於 2010-12-22 12:53 發表

有無咁跨張呀
介面Lag唔lag 好睇優化+ 背景開咗幾多野.

優化唔好個d ,好似X10咁,仲慢過X8,ARIA 呢D機.