[硬件] AMD Llano 原來到左行貨 , 不過唔賣得者

引用:
原帖由 dom 於 2011-6-24 11:56 發表

Photoshop 既話
只有 Intel.......死人Adobe 收左煙條錢
神奇在I3 21慢I5 24 3成
但I3 21快Pg840 dd
個Ht差唔多無用咁

好邪惡呀!!!!!!!! 唔賣得住
要 6 月 30 日 解 NDA 先賣得
板就下星期到 ASUS / Gigabyte
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 hamu278 於 2011/6/24 12:19 發表

即係我呢一生都可能與 AMD 緣慳一面
你用 Photoshop 唔用AMD 我唔怪你既
我只會怪 Adobe 垃圾
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-6-24 11:57 發表

近期都玩生物星
熟手嘛

有華仔 都可以殺
生物星有咩 software 裝得過

用 PS 更係 MAC 啦....
當你開一個 600MB 既 TIFF 個陣就會明...

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-6-24 12:21 發表

神奇在I3 21慢I5 24 3成
但I3 21快Pg840 dd
個Ht差唔多無用咁
有d咁既事
尋日先出左2100..差 差唔多3舊水
不過算啦,見佢到"四核" 好feel dd既

引用:
原帖由 toby 於 2011-6-24 14:20 發表

有d咁既事
尋日先出左2100..差 差唔多3舊水
不過算啦,見佢到"四核" 好feel dd既
唔係photoshop... 2c4t不如買4c...

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-6-24 14:38 發表

唔係photoshop... 2c4t不如買4c...
買4c, 不如買 Bulldozer 8C

引用:
原帖由 ccw 於 2011-6-24 15:11 發表

買4c, 不如買 Bulldozer 8C
$$$$$$$$$
:)

希望快 D 可以見到相關 ITX mb 資料 la
香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 x2357 於 2011/6/24 13:04 發表

生物星有咩 software 裝得過
除左Driver 同個 T-Overclocker 其實唔駛安d 咩
BIOS 超
天然系長髮眼鏡娘 最高

諗諗下,都係唔理 Photoshop 住 等 Llano 正正式式 Release,有價有板先至再決定
2011 年仲買雙核,好似好傻 而且我上網時間仲多過 Photoshop,同埋轉片應該 4C 好過 2C4T 掛…?

PS: 第時,我可唔可以用依家張 HD4350 玩 Cross Fire 呢

:)

引用:
原帖由 hamu278 於 2011-6-26 12:29 發表
諗諗下,都係唔理 Photoshop 住 等 Llano 正正式式 Release,有價有板先至再決定
2011 年仲買雙核,好似好傻 而且我上網時間仲多過 Photoshop,同埋轉片應該 4C 好過 2C4T 掛…?

PS: ...
轉片 actually you may consider using GPU.