[網絡] 敗左隻n56u

引用:
原帖由 potato 於 2011-9-28 22:40 發表

有DDWRT咩
破到啦!??
... sorry , 搞錯o左係 N16

Ralink based device 有排都未破到

引用:
原帖由 ccw 於 2011-9-28 23:00 發表

Hardware NAT is it only selling point,
but 8MB ROM..........
selling point 都唔會比人TEST 到OUTPUT 去到800M 呀...
市面上最勁呢隻...

不過我睇過呢隻同E4200 都有獲氣...

E4200 貴百幾...
咁我都係信CISCO 多O的~

引用:
原帖由 XT 於 2011-9-28 23:19 發表

... sorry , 搞錯o左係 N16

Ralink based device 有排都未破到
E4200 有得玩DD 都係我揀呢個ROUTER 既原因~

42 玩 DD 無 5G  

引用:
原帖由 lctang 於 2011-9-28 23:43 發表
42 玩 DD 無 5G  
所以我都無FLASH TOMATO 同DD~

等下先~
我個人喜歡TOMATO 多O的~

引用:
原帖由 poonyc 於 2011-9-28 23:37 發表

E4200 有得玩DD 都係我揀呢個ROUTER 既原因~
e4200貴兩舊水 冇咁多水

引用:
原帖由 potato 於 2011-9-29 14:43 發表

打少D 機咪有

引用:
原帖由 potato 於 2011-9-29 14:43 發表

我去正都買~
差百五O者~

樓主呢家用成點???

好有興趣知下~

引用:
原帖由 poonyc 於 2011-9-30 23:46 發表

我去正都買~
差百五O者~

樓主呢家用成點???

好有興趣知下~
OK啦 冇斷線了
BB1000條線原來唔足  直插upload連100mb都冇可能部機慢
其他功能都未必會用得著 只係用下HDD玩 但未有HDD玩住 個wifi signal好似弱左少少
隔牆開左門但收唔爆.... 而且部野都幾熱下

引用:
原帖由 potato 於 2011-10-1 12:07 發表

OK啦 冇斷線了
BB1000條線原來唔足  直插upload連100mb都冇可能部機慢
其他功能都未必會用得著 只係用下HDD玩 但未有HDD玩住 個wifi signal好似弱左少少
隔牆開左門但收唔爆....  ...
無理由100mb 都無wow~