我想睇GSD同LOVELESS...

我想睇GSD同LOVELESS...

呢兩套好唔好睇架...

好睇就去架喇...

GSD....你係高達迷就唔好睇la.....唔係都睇得過.....

Loveless....BL....

引用:
Originally posted by 小咖喱 at 2005-7-2 23:50:
GSD....你係高達迷就唔好睇la.....唔係都睇得過.....

Loveless....BL....
=.=...咁我唔好睇喇...

話時話有乜野動畫好介紹呀...

[我會推介交響詩篇的...]

[ Last edited by ukiya on 2005-7-2 at 23:53 ]

引用:
Originally posted by ukiya at 2005-7-2 23:51:

=.=...咁我唔好睇喇...

話時話有乜野動畫好介紹呀...

[我會推介交響詩篇的...]

[ Last edited by ukiya on 2005-7-2 at 23:53 ]
好笑:
極上生徒會

必睇:
Comic Party Revolution
創聖之Aquarion

引用:
Originally posted by 小咖喱 at 2005-7-2 23:59:

好笑:
極上生徒會

必睇:
Comic Party Revolution
創聖之Aquarion
唔唔...等我得閒睇下先...

我應該會睇某7月新番的...
[那是兒童動畫來的|||b]

引用:
Originally posted by ukiya at 2005-7-3 00:02:

唔唔...等我得閒睇下先...

我應該會睇某7月新番的...
[那是兒童動畫來的|||b]
7月新番有一套係高橋留美子的~我係非睇不可

引用:
Originally posted by 小咖喱 at 2005-7-3 00:03:

7月新番有一套係高橋留美子的~我係非睇不可
唔睇唔得...我都係咁話...

[話時話...日本7月新番好似有powerpuff girls]

睇左套高橋既動畫既第一集喇...

勁好笑囉我覺得...

well.......GSD我真係提議係吳係高達迷都吳好睇啦(本人係一個活生生O既高達迷例子)
基拉強得過火(係GSD o既最終一戰佢1 hp無減過),路人真由主角變左做配角,仲有好多o既都係抄之前富野老師o既作品,劇情果面........太多啦,我睇到第30集都吳信佢個尾會爛.....但係一到左40集....我就以人頭保証.....GSD一定係爛尾...............
最後想講句......自護才是王道

[ Last edited by 除非你是我 on 2006-1-15 at 16:07 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
Originally posted by 除非你是我 at 2006-1-15 16:06:
well.......GSD我真係提議係吳係高達迷都吳好睇啦(本人係一個活生生O既高達迷例子)
基拉強得過火(係GSD o既最終一戰佢1 hp無減過),路人真由主角變左做配角,仲有好多o既都係抄之前富野老師o既作品,劇情果面...... ...
講我呀!?

六神合體...字宙騎士...機動戰士第08MS小隊...etc

引用:
Originally posted by 真.飛鳥 at 2006-1-15 22:22:

講我呀!?
路人真成日串阿c蘭屎,吳夠基拉打
但係佢係最後一戰入面比阿c蘭打敗左.............仲要係慘敗......