[相機攝影] Pan 仔部 GX1 試機 @ 夜景

Pan 仔部 GX1 試機 @ 夜景

今晚難得早收 就過左去灣仔會展海旁試下夜景

全部手持 無用腳架 (都無帶!)

EXIF 會顯示用邊支鏡, 我得兩支鏡, Dual Len Kit 跟黎既
- 14 餅鏡
- 14 - 42 Kit 鏡

ISO 1600 比我想像中好
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

有兩張日頭既
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

跟機
女友一號

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-12-23 05:00 發表
跟機
女友一號
請問點影?

ISO幾多?
A MODE?
用腳架?

D相有冇後製???

唔知關唔關推得太光嘅事,暗位似乎「唔夠乾淨」…………

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-12-23 07:16 發表

請問點影?

ISO幾多?
A MODE?
用腳架?
天氣好影乜都靚..
M mode
iso 100
F8.0 8s
冇用腳架.. 純粹放欄杆影...

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-12-23 08:08 發表
D相有冇後製???

爆iso?

引用:
原帖由 dom 於 22/12/2011 21:05 發表
有兩張日頭既

i don't have $ to buy such toy

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011/12/23 08:08 發表
D相有冇後製???

Resize Only
夜晚 既話 EXIF 睇翻
除左一張 其他全部 ISO 1600 黎架

同埋當晚 本身 天色唔多清 , 好似有d ”霧" 咁

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011/12/23 05:00 發表
跟機
女友一號
天然系長髮眼鏡娘 最高