[智能電話] 一時佳話的特大3300 mAh 電量...

引用:
原帖由 於 2012-10-16 01:53 發表

唔突出僅係無人理啦
真係1080p mon
實大把水貨
好似韓國pantechD勁機
佢試下出口唔內銷
三叔肯定唔會咁happy
真係1080P MON都唔會有人買,就算用S4 4核,再加4G RAM,都唔會有人買,放心好

引用:
原帖由 符碌 於 2012-10-16 11:36 發表

真係1080P MON都唔會有人買,就算用S4 4核,再加4G RAM,都唔會有人買,放心好
山寨出1080P配1G ram, 部機都幾難會順

引用:
原帖由 於 2012-10-16 01:53 發表

唔突出僅係無人理啦
真係1080p mon
實大把水貨
好似韓國pantechD勁機
佢試下出口唔內銷
三叔肯定唔會咁happy
其實山寨做好多出口去發展中國家的

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012-10-16 11:46 發表

山寨出1080P配1G ram, 部機都幾難會順
SHAMESUNG出都唔會順,SHAMESUNG都只係一間大山寨,就算妍講o個間韓國公司,都只係山寨

引用:
原帖由 符碌 於 2012-10-16 11:50 發表

SHAMESUNG出都唔會順,SHAMESUNG都只係一間大山寨,就算妍講o個間韓國公司,都只係山寨
冇U同OS配合已想跳去玩1080p, htc/sony明顯已入窮巷

泡菜山寨唔山寨, 關事咩?

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012-10-16 12:07 發表

冇U同OS配合已想跳去玩1080p, htc/sony明顯已入窮巷

Sony未入窮巷...反而HTC就差唔多收皮

Sony customize UI係有一手,佢地班UI designer叻過***N倍

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012-10-16 12:07 發表

要U,求期買粒S4搞掂

OS配合,你覺得泡菜山寨廠D垃圾軟件能力又做到幾多野

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-10-16 18:14 發表

Sony未入窮巷...反而HTC就差唔多收皮

Sony customize UI係有一手,佢地班UI designer叻過***N倍
玩左D sony機, 但UI係正D
起痲有美感

但佢部android walkman好醜/重, 又好貴, 得番touchscreen好唔慣...

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012-11-2 09:59 發表

玩左D sony機, 但UI係正D
起痲有美感

但佢部android walkman好醜/重, 又好貴, 得番touchscreen好唔慣...
Go to F series, China version

note2 lte舊電好夠,夠我正常用日半有多,買多粒電做後備真係乜都夠晒
mon對我黎講大>靚,當然d色返去10年前水平緊係唔得,不過宜家我接受到

支s pen仲未有時間理解個用法,有無教學?

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-11-2 15:09 發表

支s pen仲未有時間理解個用法,有無教學? ...
youtube