[智能電話] 小熊來電

小熊來電

奉獻左10蚊畀佢
以後由早上9點至下晝6點,接受無來電顯示來電.

doo..m = =

引用:
原帖由 jackli 於 3/12/2012 18:32 發表
https://www.google.com/search?hl ... 5.743.1j5.6.0...0.0 ...
support HK developer la!
just $10 jei...

引用:
原帖由 bebird 於 2012-12-3 18:46 發表

support HK developer la!
just $10 jei...
我記得系free app 黎嫁喎
之前幫人地android 裝過
doo..m = =

free + 比多$10 有多D野用
Hi~

引用:
原帖由 jackli 於 2012-12-3 19:10 發表

我記得系free app 黎嫁喎
之前幫人地android 裝過
科十蚊水,去除廣告同開啟所有隱藏功能.
佢有防止冇來電顯示打入功能,但偏偏食環署來電多數冇顯示.

引用:
原帖由 jackli 於 2012-12-3 18:32 發表
https://www.google.com/search?hl ... 5.743.1j5.6.0...0.0 ...
10蚊姐..
NO.1有條友又係咁..個POWER AMP
話寧願個個禮拜手動RESET 個COUNTER
都唔用廿蚊去買

引用:
原帖由 toby 於 2012-12-3 20:32 發表

10蚊姐..
NO.1有條友又係咁..個POWER AMP
話寧願個個禮拜手動RESET 個COUNTER
都唔用廿蚊去買
依個唔同,
free version 基本都齊哂嘛
doo..m = =

引用:
原帖由 jackli 於 2012-12-3 20:43 發表

依個唔同,
free version 基本都齊哂嘛
我想係指定時間過濾來電,呢個功能要俾錢先有.

引用:
原帖由 62561 於 2012-12-3 23:33 發表

我想係指定時間過濾來電,呢個功能要俾錢先有.
可以用 crontab
doo..m = =

引用:
原帖由 jackli 於 2012-12-4 09:25 發表

可以用 crontab
不如話可以自己寫,到時可以賣埋

10蚊當支持一下八十後研發人員
就算100蚊我都覺得值