[軟件] firefox 超級多問題

引用:
原帖由 dom 於 2013-4-2 09:52 PM 發表

我用黎睇 720p 開硬解, 用軟解都無事喎
會唔會係 A 卡問題詐
用ie9/chrome睇冇事,好順,一用firefox就lag到我講粗口

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2013/4/2 23:09 發表

用ie9/chrome睇冇事,好順,一用firefox就lag到我講粗口
學 A fan 講
你部機問題 , 我無問題喎
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

我用Firefox都有問題
但冇你地咁嚴重 我D只係小事

引用:
原帖由 dom 於 2013-4-3 01:24 AM 發表

學 A fan 講
你部機問題 , 我無問題喎
我會話係firefox問題,唔關我部腦事

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2013-4-3 03:11 發表
我用Firefox都有問題
但冇你地咁嚴重 我D只係小事
我只係覺得個pdf reader 唔好用
其他方面都ok
仲繼續用緊

firefox 其實應該要重寫啦
doo..m = =

引用:
原帖由 jackli 於 2013-4-4 22:37 發表
firefox 其實應該要重寫啦
佢攬住個extension唔放 , 等死啦
明明而家chrome用緊既野 , mozilla 一早有晒design

但係 Extension 多多 , 有d 好用既 又係佢先有
我都由 普通用家用既 Firefox 轉左用 ESR 版 , 穩定過最新版 Desktop
同埋 用 A 卡既話 真係停鬼左個 GPU 加速佢啦
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-4-5 02:04 發表
但係 Extension 多多 , 有d 好用既 又係佢先有
我都由 普通用家用既 Firefox 轉左用 ESR 版 , 穩定過最新版 Desktop
同埋 用 A 卡既話 真係停鬼左個 GPU 加速佢啦 ...
而家就係比個 Extension 累死佢
有Jetpack唔用 , 好啦 ... 而家Chrome搞掂o左佢啦咁就