[智能電話] 零預繳出Galaxy S4..

零預繳出Galaxy S4..

係唔係預期Google版S4上市之後,呢批貨會坐艇,所以提早清貨?
零預繳,月費$428,不過始終想用Multi-SIM,同埋唔想考慮Nexus以外嘅產品.

香港未必有 vanilla s4 賣

引用:
原帖由 62561 於 2013-5-20 17:21 發表
係唔係預期Google版S4上市之後,呢批貨會坐艇,所以提早清貨?
零預繳,月費$428,不過始終想用Multi-SIM,同埋唔想考慮Nexus以外嘅產品.
我覺得唔多關事

生產商只係今年仲有大把款等住推, 而S4供應充足, 自然比到條件網絡商做零機價。

Galaxy系列係銷售上似係沖住iPhone黎打。 S4最大的威脅可能係自家碌三, 同其他廠將要推的6寸手機。 但點睇都係下半年的事吧?

零預繳? 綽頭o者,計落一樣唔平!
如果話成個package平過$7K先叫散貨。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 20/5/2013 17:46 發表
the myth of "buy phone plan free" from 3?

引用:
原帖由 bebird 於 2013-5-20 18:06 發表

the myth of "buy phone plan free" from 3?
真係"零"架播

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2013-5-20 17:46 發表
成個package要$10032..
月費$418,簽兩年.

引用:
原帖由 62561 於 2013-5-20 18:18 發表

月費$418,簽兩年.
平過iPhone 5?

中移s4
我計到9千幾蚊

引用:
原帖由 ming203 於 2013-5-20 18:24 發表
中移s4
我計到9千幾蚊
有人話中移4G接收不良時有轉網冇連線問題?

引用:
原帖由 ming203 於 2013-5-20 18:24 發表
中移s4
我計到9千幾蚊
你點計?
我點計都$10052

引用:
原帖由 62561 於 2013-5-20 18:18 發表

月費$418,簽兩年.
3既$418package唔係送一個月月費咩?

如果比我出,
買部淨機 + $72 gprs
doo..m = =

引用:
原帖由 jackli 於 2013-5-20 22:14 發表
如果比我出,
買部淨機 + $72 gprs
其實都諗過
不過出部勁機用限速好似浪費左部機

引用:
原帖由 siupy 於 20/5/2013 22:38 發表

其實都諗過
不過出部勁機用限速好似浪費左部機
Yes. Buy a Ferrari but driving by 50Km/h