[智能電話] GS4已炸

引用:
原帖由 Aware 於 2013-7-3 18:05 發表

HTC如果唔學我咁要換電,HTC One擦nexus ROM就得。
One原裝ROM OK順.
而且如果唔太大咬既話基本上換唔換電都係一樣.

部8X(WP8)得1850mAh都可以輕鬆應付一日.
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 bebird 於 2013-7-3 18:13 發表

where?
http://www.ppsspp.org/
PPSSPP.

引用:
原帖由 Aware 於 2013-7-3 18:22 發表

PSP用實機/電腦EMU啦
電腦JPCSP都唔夠PPSSPP順.(而且裝Driver都OK麻煩)
實機......我唔想帶多一舊野出街,而且又要Crack ROM.

引用:
原帖由 Henry 於 2013-7-3 18:23 發表

One原裝ROM OK順.
而且如果唔太大咬既話基本上換唔換電都係一樣.

部8X(WP8)得1850mAh都可以輕鬆應付一日.
到收工部GS4仲有50%

引用:
原帖由 Henry 於 2013-7-3 18:26 發表

電腦JPCSP都唔夠PPSSPP順.(而且裝Driver都OK麻煩)
實機......我唔想帶多一舊野出街,而且又要Crack ROM.
PSP JB而家咁簡單都話煩
Android EMU根本打唔到機,操作唔得。

引用:
原帖由 Aware 於 2013-7-3 18:34 發表

PSP JB而家咁簡單都話煩
Android EMU根本打唔到機,操作唔得。
主要係Sound問題,索尼而家都唔出個Driver。
同埋我都係玩下AVG,有制按就得。

PPSSPP has pc version

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 4/7/2013 21:51 發表
is it ok? not yet tried...

引用:
原帖由 Aware 於 2013-7-4 19:23 發表
4.3 Google ROM leaked.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2349401
又係時候幫GNexus上ROM.

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2013-7-4 21:51 發表

係比GN順.
比JPCSP正好多.

引用:
原帖由 Henry 於 2013-7-5 09:06 發表

又係時候幫GNexus上ROM.
This is a GS4 ROM, not GNexus

4.3 leak用咗咁耐,都係因為battery drain同用唔到titanium backup,落番去4.2.2