[硬件] A 記都係快快賣晒d FM1 Athlon II X4 啦 XD

A 記都係快快賣晒d FM1 Athlon II X4 啦 XD

救命呀
已經係第 7 個客話塊板壞 無畫面 ,
拿上黎

擺左粒 無顯示既  Athlon II X4 641 點出畫面......
我一換粒 A6-3670K 即刻無問題
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 Aware 於 2012/6/25 22:13 發表

頂啲人ONX又要學人砌機。
佢用 AMD 我唔會話佢
用 Xeon E3 無畫面我會笑佢
Server U 唔識就唔好用啦
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 62561 於 2012/6/25 23:15 發表
FM1 Athlon II X4係唔係原生冇L3 Cache?
全線 Athlon II X4 , APU 都係無 L3
天然系長髮眼鏡娘 最高

Athlon II X4 (FM1) 出個陣
AM3 既 Athlon II X4 已經無同時賣了

盒上亦都列明
SOCKET FM1 - Requires Discrete GPU

AMD 唔係無寫
係d人唔睇/唔識英文

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 Aware 於 2012/6/26 15:33 發表

AMD機要好Spec真係要自己砌。
廠機好少 AMD
所以我只會砌機
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 62561 於 2012/6/26 20:08 發表

廠機咪來來去去E450囉
幾個月前,聯想E450一體機+聯想K1平板=$4388.
抵玩架..
E450 效能唔夠我既要求
天然系長髮眼鏡娘 最高