[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-28 00:08 發表

我真係好黑呀今晚
你望下
我用左幾多張停戰書就知 今日係白做了
買停戰書 X5 + 買老鼠killer 已經食左我是日既 $$$

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-28 00:09 發表

聽日再玩lor

p.s.有無同戀上相認
佢係南特logout 左了
個陣我係倫敦備貨中 , 落唔切去
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-28 01:00 發表
到我黑仔王... 咩事呀
唔係呀嘛
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-28 01:08 發表

架船俾巨浪打穿左個lone
跟住來個暴風雨

老鼠咁都生存到
是日不宜出航呀
老細
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-28 01:56 發表

我唔收錢的
OH
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-28 01:58 發表

55 702.. 當年我4開... 其餘3隻號泊埋一邊.. 我已經都夠哂打wo..

我30lv果陣已經去印度打..
e家係加勒比打緊巨排..
天然系長髮眼鏡娘 最高

訓覺先
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2010-12-28 19:23 發表
點解我BOOKMARK唔到巴哈個大航海GA... 次次都要GOOGLE好煩呀
http://acg.gamer.com.tw/wikimenu.php?s=7501
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-28 02:36 發表

過左黎開ac
我入 Game 啦
LL 係邊個國家人
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2010-12-28 22:49 發表

重開FIREFOX就會唔見左..
點搞都係咁..
唔會掛, 我用緊 Firefox
天然系長髮眼鏡娘 最高

戀上係咪玩緊? 咁我轉翻過 探服了
天然系長髮眼鏡娘 最高

Hi I am in
天然系長髮眼鏡娘 最高

落緊馬賽
天然系長髮眼鏡娘 最高

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2010-12-28 23:38 發表

琴日話今日倫敦見GA MA
得得得
30 分鐘就翻黎
天然系長髮眼鏡娘 最高