[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-12-29 02:09 發表

下次買平少少...
價回復正常了
但係由於入貨價過高, 都係loss
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-29 02:16 發表

西班牙
玩左一陣都係轉返去戰服..
戰48了
我係荷蘭人
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

頭先跟 QC 船係北海行行下 遇到大鯊魚
食左我  4 個船員走
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-29 02:25 發表

放心啦..
你冇幾多機會比鯊魚食
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-29 02:31 發表

換到中大型船.. 佢就食唔倒你..
btw 假如你戰服要船就搵我啦.. 我隻小號已經轉返船匠職..
但係我要訓覺了
天然系長髮眼鏡娘 最高

忠誠度咁低既
天然系長髮眼鏡娘 最高

LL 你玩緊戰服定探服
天然系長髮眼鏡娘 最高

接左呢個任務
http://wiki2.gamer.com.tw/wiki.p ... 9%E4%BA%A4%E8%B2%A8

百里香交貨
732/51000
經驗/聲望        60/48
報酬物品        ★★★★進貨單*6
任務流程        交給馬賽吉斯公爵 百里香*3
備註        西歐的帕爾馬或是休達(投資20萬)有賣。 

4 星書 x6
天然系長髮眼鏡娘 最高

又未走得

玩陣先
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2010-12-29 20:09 發表
DOM姐倫敦等呀

--------------------------
都係唔好啦 DOM姐你ON左就話我知係邊啦
我係阿姆
天然系長髮眼鏡娘 最高

過緊倫敦,  QC 都係倫敦
天然系長髮眼鏡娘 最高

我阿姆 => 地中海 落一轉已經有差唔多 50k
上翻黎就 80k~90k
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2010-12-30 02:12 發表

我塞=>印尼 落一轉已經有差唔多 10m
上返黎就70m~80m
加油啦..
你好快由小商人變大商隊....
問題係我都要有翻禁上下時間煲
天然系長髮眼鏡娘 最高

Nice
今晚 開波
天然系長髮眼鏡娘 最高

入 game 了
天然系長髮眼鏡娘 最高