[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

頂, WTF?

港女妹又唔知用d 咩鬼 SOFTWARE
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-1-1 02:14 發表
放火燒呀燒...
Like
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

Ready ?
天然系長髮眼鏡娘 最高

頂,  買過隻新船 (同model)
速度即刻變翻正常的....

打完風隻船內傷左 整唔到

未夠 Lv 唯有花錢買過隻

"內傷船" 跑 馬賽=>熱那亞要 4 天
"新船" 跑同一路線只需2~3 天 , 用同一套帆情況下

天然系長髮眼鏡娘 最高

- 紅海變翻做危海
- 東亞變左安海
天然系長髮眼鏡娘 最高

呢兩日白跑了......因為換船用既錢 + 行多左時間用既水糧抵消左

好在 有接任務
4 個任務 每個至少 40k , 唔駛賠曬

天然系長髮眼鏡娘 最高

香辛料於 里斯本暴跌
天然系長髮眼鏡娘 最高

有好人見我北上慢
問我係咪上倫敦個頭,
話拖埋 我回阿姆

真係行緊
有大船拖真係快好多

謝謝好心人

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高

頂, 上到阿姆 d 價爛到無朋友....
天然系長髮眼鏡娘 最高

Lv17 啦
終於可以換中型船
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2011-1-2 00:08 發表
馬賽去熱那亞 你隻咩船...仲慢過我
你玩緊?
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 pigbale 於 2011-1-2 00:18 發表
個酒鋪老闆成日唔肯賣野, 攪到我要食行商品
你去左戰服玩
天然系長髮眼鏡娘 最高

QC 你識唔識整船
天然系長髮眼鏡娘 最高

qc 話唔識
天然系長髮眼鏡娘 最高

我有船了
天然系長髮眼鏡娘 最高