[智能電話] Palm 再見啦...

Palm 再見啦...

我的最後一部Palm..再見啦

迎接我的新機~! SONY Mini PRO~!

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-7-29 23:32 發表

手已入?:shakehand
YES~!
手已入
人仔台價$1798 (仲送多張50超市COUPON)

TO wai gor....
http://www.sonyericsson.com/cws/ ... ures_specifications

通訊
Twitter™ - Timescape™ 好友動態通的整合
震動通知
免持聽筒
Sony Ericsson Timescape™
Noise shield 降低噪音
濾除周圍的噪音,讓您的聲音被聽見。

Google Talk™
Facebook™ 應用程式

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-7-29 23:41 發表
米王 i

重用緊 milestone 路過, 慢到
唔過二千蚊..有幾米丫..

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-7-30 00:28 發表
買部咁低階嘅…………

夠用嗎??
其實又唔算好低階ga
1GHz, 512MB RAM, 5M cam with AF, MOBILE BRAVIA mon, 320x480
加埋個qwerty
算ok ga la

部相機, 好ok wor~!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-7-30 01:25 發表

最大問題係320x480

男人老狗,好心買部大d架啦!
我有ipt4
Retina display

再講, 細細部好渣手

引用:
原帖由 註冊 於 2011-7-30 01:31 發表

3"呢下
要大mon , 要高res, 我有ipt4

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-7-30 01:36 發表

Android標準漸漸步向480x800,你320x480好易變成外星人。
夠我日常用得ga la
要打機,我有iPod touch4

有咗個qwerty, 唔洗係個mon 督督咁入字
方便好多~!

不過而家好煩, 要3 機齊發(交接期)
iOS, Andorid, PalmOS 一齊出動~

話時話..原來ANDORID 機咁多background 野行緊
未正式開始用機已經得番200MB RAM

引用:
原帖由 dannyboy 於 2011-7-30 10:23 發表

sorry肯畀到200MB free ram,執到啦

平時你地會有幾個free ram ga..?
正常水平應該幾多左右..?

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-7-30 10:49 發表

我部sensation 768MB,
都係長期200以下…………

放心,2.3嘅memory management 好好多,
基本上唔駛點理佢。
咁d apps 係咪裝晒落SD 卡度...?

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-7-30 12:43 發表

如果2.3 應該冇問題, 可以裝軟件入SD卡到
THANKS~!
不過初步對SE 機的感覺良好~
因為佢對FACEBOOK 的整合做得十分唔錯
佢係可以對應到contact list 同facebook 入面d 人名
連facebook 的頭像都可以攞埋落來做大頭相

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-8-1 22:55 發表

PUSH:shakehand
個盒寫到明,
850/900/1800/1900