[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

趁大家都貼圖, 我又貼下我既船隊先

畫面中三隻船都係出自LL手筆, 而且係主號用完俾小號甲, 小號甲用完再俾小號乙, 一船多用, 講得上係環保先鋒
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

係印度洋中部中左八爪魚, 損失慘重

損失報告

改良帆1: 147-->139
改良帆2: 126-->116
改良帆3: 130-->118
強化帆: 120-->113

中伏地點正正就係印度洋中部顯示夏季風向果度, 下次唔好再行果個位

引用:
原帖由 dom 於 2011-4-9 03:22 發表

西里帕斯海你行個位 都有機會中
咁多八爪魚, 下次都係拉豆算

拉豆較拉東亞貨行少D路, 行得少D, 中既機會自然細D, 雖然要中就一樣會中

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-4-9 04:10 發表

只可以話, 行少d路 =/= 小d機會中招
唉, 睇黎呢鋪都要幫襯南特個唔知乜水去抽塔羅卡

不過就算抽到, 個大成功改良帆都恢複唔到

另外, 長崎換既帆染17

呢幾日豆類氾濫, 眼見大部分港都爆左, 想搵個出貨港都唔係咁易, 不過唔出哂手上D貨又唔可以再出發去拉下一轉

死黑椒真可惡

上次就出章魚, 今次就不停出巨風巨浪, 係要整爛你個帆先安樂

引用:
原帖由 dom 於 2011-4-16 01:26 發表

我隻新船 (大飛改大倉647)
次次行個死人 印度洋西南 都中巨浪
果D老鼠, 不安, 不滿, 失眠等等都唔同佢計喇, 我頭先5分鐘內遇到兩次巨浪, 1次巨風, 1次暴風雨, 有咩理由會咁密呀?

升管理去

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2011-7-3 17:32 發表
半停航大航海
我頂唔順佢 左改右改
家陣連戰服 少咗成堆人
死黑椒改到D災害多到乜咁, 玩到我火滾

諗住襯住開北美返黎玩下, 點知佢都仲係死性不改, 由印度去安汶咁短路程都遇到一大堆災害, 咁樣分明係趕客者