[電子電玩] [OpenTTD/Locomotion] 無聊下玩左成日 OpenTTD

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

https://docs.google.com/leaf?id= ... BhNTA0&hl=en_US
Update Update

Phase IV - 中部機場伸延至鄰近都會區 , 完成
Phase V - 南部伸延至東部油廠線 , 完成

Phase VI - 東部南北主幹線第二期工程 (暫時唔見客流量有需求, 用空運 + Transfer 運左去南部個超級物流城處理左了)

終於起好晒d 主幹線

我係鍾意玩 客運鐵路

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-11-27 17:05 發表
30K production achieved

Triple-channel Goods Line証明係自殺的行為
QC , 點樣先可以整到你個 New Harfingley Woods 車站咁可以同一車站但分開兩個地方

岩岩 download 返玩緊

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-8-20 18:09 發表

QC , 點樣先可以整到你個 New Harfingley Woods 車站咁可以同一車站但分開兩個地方

我係起完再delete
不過太大了吧

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-8-20 18:09 發表

起到連埋, 再剷走中間果部份

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-8-20 21:58 發表

起到連埋, 再剷走中間果部份
其實唔洗咁做

ps: 注意下 shortcut key

唔係好明, 成日都話有太遠或範圍太大唔比起

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-8-21 11:26 發表
oh ..將 Station spread 加大就 solve

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-8-21 11:31 發表

oh ..將 Station spread 加大就 solve
但太大會LAG

P.S 呢度有冇人好似我咁玩32bit 版openttd?
引用:
原帖由 XT 於 2011-8-20 22:26 發表

其實唔洗咁做

ps: 注意下 shortcut key
求詳情

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

引用:
原帖由 rickycheng 於 2011-8-21 12:32 發表

但太大會LAG

求詳情
按住 Ctrl 黎起 , 起完會比你揀周邊邊個站

引用:
原帖由 rickycheng 於 2011/8/20 18:21 發表

我係起完再delete
不過太大了吧
唔大, 當你同 QC / XT 玩過 online 連線 OpenTTD 就會覺得呢d 係常見size
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 rickycheng 於 2011/8/21 12:32 發表

但太大會LAG

求詳情
32bit ? 你係指 32bit Graphic 定係 OpenTTD 比 32bit Windows ?
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-8-21 13:31 發表

唔大, 當你同 QC / XT 玩過 online 連線 OpenTTD 就會覺得呢d 係常見size
可以用盡 64 格 , 但玩到你癩

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-8-21 11:26 發表
我玩開25左右