[硬件] 轉投INTEL 陣營

轉投INTEL 陣營

CPU+RAM 預二千蚊到.. 我想問s1155 同 s1156 有咩分別?

第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2011-5-5 10:44 發表
CPU+RAM 預二千蚊到.. 我想問s1155 同 s1156 有咩分別?

http://forums.vr ...
s1156 has no future la! go for s1155 directly

引用:
原帖由 bebird 於 2011/5/5 10:48 發表

s1156 has no future la! go for s1155 directly
佢應該係打錯左
塊板寫住 Sandy Bridge = H67  w/LGA1155
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 bebird 於 2011-5-5 10:48 發表

1155有1155支針腳,1156有1156支針腳
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

用NEC USB3.0 chip....
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

這塊咩板?

引用:
原帖由 GeN~XP 於 2011-5-5 21:59 發表
這塊咩板?
底板 JW H61 ITX
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
就能夠不斷帶來現金收入

2100 + H67 都可以 under 2K

引用:
原帖由 lctang 於 2011-5-6 00:37 發表
2100 + H67 都可以 under 2K
好耐無睇INTEL 通常出AMD 算數!  所以唔知價.. 但黎緊會平好多!
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

塊板邊度入手架??

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-5-5 16:06 發表
用NEC USB3.0 chip....
係最新既AF1 LOW POWER版本

引用:
原帖由 bee8013 於 2011-5-13 17:06 發表
塊板邊度入手架??
網上資料黎!.. 我準備轉投INTEL 陣營姐. .我問番你幾時開售仲好XD
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

PG 出左啦...會仲平