[硬件] AMD Phenom II X4 905E (65W) $764.07@Linke

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011/2/9 00:39 發表

我隨便問問o者,想知有冇「平、靚、正」選擇。
我粒905e 用普通原裝比 Athlon II x2 既 heatsink 都得了
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

~200 塔式tranq/s1283 /212/212+

引用:
原帖由 dom 於 2011-2-9 02:41 發表

我粒905e 用普通原裝比 Athlon II x2 既 heatsink 都得了
「字母之首」君賣果款Slim Silence掂唔掂?
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-2-9 15:56 發表

itx case 就1流
不過905e 好似係65w 咁就唔太得

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-2-9 16:29 發表

itx case 就1流
不過905e 好似係65w 咁就唔太得
65W唔算高,點解唔太得?
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011/2/9 15:56 發表

45W ~ 65W TDP Dual Core 得既
65W TDP 既3 核 Full load 都接近 60C
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-2-9 20:50 發表

45W ~ 65W TDP Dual Core 得既
65W TDP 既3 核 Full load 都接近 60C
咁邊隻HSF先壓得住(個溫度)?
各位吹部友多多保重!

原裝Hs
Silm 係因為Itx /1u 先用

平平地 又要細就 超貧3 威海

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-2-10 13:02 發表
平平地 又要細就 超貧3 威海
呢隻好似早已冇賣,d人話代理都清哂倉冇貨。
各位吹部友多多保重!

如果裝到塔 味用紅海Lor

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011/2/10 00:42 發表

咁邊隻HSF先壓得住(個溫度)?
原裝
天然系長髮眼鏡娘 最高

900e
風神鍛使用中…加埋as5 idle 24C