[硬件] 見識到 6770 ICEQ X 威力

引用:
原帖由 fish! 於 2012/10/30 20:02 發表
今日去左 HIS 整張6950卡, 就拿左呢張野回來

什麼鬼 ICEQ? 得果兩條熱管, 係唔嘈
但100度23 sec輕易達成
仲熱過我張 6950
IceQ 係賣靜 , 唔係勁
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 fish! 於 2012/10/30 20:42 發表
還有一件事, 裝了12.10 後又是閃到飛起
睇來ATI 去左AMD 後無得救了
星期6 去買張 660 算
唔關事
12.3 之後d Driver 可能跟開 QA/QC test 既比人炒左
一版衰過一版

我依家用翻 12.3 唔up
AMD 又裁員 , 依家又話整 ARM , chi sin 架
本業都唔專注 , 想摺埋?
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-10-30 22:33 發表

IceQ 係賣靜 , 唔係勁
我唔開風扇睇住佢上110度 6950都好靜
引用:
原帖由 dom 於 2012-10-30 22:35 發表
唔關事
12.3 之後d Driver 可能跟開 QA/QC test 既比人炒左
一版衰過一版

AMD 又裁員 , 依家又話整 ARM , chi sin 架
本業都唔專注 , 想摺埋? ...
買 nvidia 算

引用:
原帖由 fish! 於 2012/10/31 00:59 發表

我唔開風扇睇住佢上110度 6950都好靜

買 nvidia 算
上到 110C 應該張卡接觸不良......
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2012-10-31 01:43 發表

上到 110C 應該張卡接觸不良......
6950 個風扇死左, 唔係洗拿去整?

引用:
原帖由 dom 於 2012-10-30 22:35 發表

唔關事
一版衰過一版

本業都唔專注 , 想摺埋? ...
我細細個就支持 ATI
850XT -> 1650 -> 2600 -> 3850 -> 5770 -> 6950
估唔到佢而家變成咁
AMD 正需人

引用:
原帖由 fish! 於 2012/10/31 09:50 發表

6950 個風扇死左, 唔係洗拿去整?

咁無計
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 fish! 於 2012/10/31 09:59 發表

我細細個就支持 ATI
850XT -> 1650 -> 2600 -> 3850 -> 5770 -> 6950
估唔到佢而家變成咁
AMD 正需人
我夠由 Radeon 9700PRO 支持到依家啦
d Driver 我 左10年啦   
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2012-10-31 20:25 發表

我夠由 Radeon 9700PRO 支持到依家啦
d Driver 我 左10年啦   
我都要學你過底660, ati好鬼廢
ati/amd你可以比d力我睇嗎
好似果時dual core贏intel 嗎?

p.s. 係買galaxy gc 660 嗎?我星期六就去買
goodbye amd!!!