[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2013-3-11 13:21 發表

你老豆幾大
一把年紀
咁佢要玩都冇計,佢乜q都玩,除左車同埋fps唔會(因為會暈)
其實佢都話未必有時間玩,又要玩糖果,又要玩其他web game

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-11 02:30 PM 發表

一把年紀
咁佢要玩都冇計,佢乜q都玩,除左車同埋fps唔會(因為會暈)
其實佢都話未必有時間玩,又要玩糖果,又要玩其他web game
咁你幾大

最新消息,asia server送到錢,仲要係即時過數

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2013-3-11 14:33 發表

咁你幾大
你估下,入得澳門賭場

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013-3-11 12:50 發表
如果再玩唔掂 下次開sandbox 算
我e家都好免強咁頂得住..
但沙盒mode係可以不停加錢?
仲有d咩特別..咁仲有咩好玩 ?

asia server係日服,已確實,台灣連日服ping有35,香港冇可能差過佢掛?

終於頂唔順要起CPU工廠
唔係既話咁落去會破產

拆左好多樓 同升左d人上中產..
由192k 趺返落130k 人口
但每個月有461k 遊客

係咪一定要加卡先玩到
APU/HD4000呢D玩唔玩到

引用:
原帖由 potato 於 2013/3/11 16:05 發表
係咪一定要加卡先玩到
APU/HD4000呢D玩唔玩到
I will test it with A8-3870 tonight

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2013-3-11 15:06 發表
asia server係日服,已確實,台灣連日服ping有35,香港冇可能差過佢掛?
香港連美國應該快過連日本
依家北美東4都好順下

呢版simcity 同simcity 4真係相反..
起頭易... 維持難...

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-11 16:15 發表

I will test it with A8-3870 tonight
我都想買o黎裝o係A10到玩下....

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013-3-11 17:20 發表
呢版simcity 同simcity 4真係相反..
起頭易... 維持難...
開頭可以加到成9k/hr

咁快出到1.4...
佢仲未夠膽開STORE...

下星期二..EA 唔好令我失望...
心中已選了一隻GAME.值$300姐..
上次BF3都有得揀..希望今次都有

P.S 剛剛發現3個城市組合都在Origin 上左架..不過數位豪華版升級包抵好多

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist