[電子電玩] [模擬城市]美東4~吹部城~QC Land

我個兩個城 ( US West ) 就無左 又load 唔翻
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

聽講好似出左offline crack

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-11 22:46 發表
SimCity 2013 @ APU
A8-3870K , Onboard HD6550D
都OK喎!

個recommended spec吹到咁大,要GTX275以上…………
之前無人答我,用低階GPU係咪有D特效開唔到,
畫面無咁靚??

佢條formula好似有d問題
有冇可能一個190k人口既城
得12k人做野....  一成都冇.... 咪玩啦

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-12 00:12 發表
個個都死直
升左上中產之後一個鐘扣2萬
人口190k->110k
點頂呀大佬

引用:
原帖由 小馬馬 於 2013-3-12 00:15 發表

都OK喎!

個recommended spec吹到咁大,要GTX275以上…………
之前無人答我,用低階GPU係咪有D特效開唔到,
畫面無咁靚??
用緊低階,又點知自己係咪小左d野

btw冇玩一日,多左咁多野,你地連太陽能個個面板都研發左

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013-3-12 00:21 發表

升左上中產之後一個鐘扣2萬
人口190k->110k
點頂呀大佬
個trend唔係linear咁先至貼近現實,
人口越高越中產,個城市越難run………

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-11 22:46 發表
SimCity 2013 @ APU
A8-3870K , Onboard HD6550D
即係 HD系列唔駛玩啦

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2013-3-12 00:13 發表
聽講好似出左offline crack
未見

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

收得皮
呢集真係好難玩..
得1成人口肯做野... 交通立立亂..
我玩左5個城.. 冇一個可以唔靠trade 黎賺錢

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013/3/12 07:41 發表
收得皮
呢集真係好難玩..
得1成人口肯做野... 交通立立亂..
我玩左5個城.. 冇一個可以唔靠trade 黎賺錢

The AI path-finding is bugged and poorly designed....
worse than SC4

引用:
原帖由 dom 於 2013-3-12 08:25 發表

The AI path-finding is bugged and poorly designed....
worse than SC4
尋日我起埋電車,~10萬人,有d位都係塞到hihi
小人口小技術真係仲搵到錢,人多,醫療,警力,消防都要多
由+9k 變 -9k真係

引用:
原帖由 toby 於 2013-3-12 09:23 發表

尋日我起埋電車,~10萬人,有d位都係塞到hihi
小人口小技術真係仲搵到錢,人多,醫療,警力,消防都要多
由+9k 變 -9k真係
佢肯比多一成工作人口已經好好多

響高登睇到最新免塞車道路設計