[智能電話] Palm 再見啦...

引用:
原帖由 ivan15 於 2011-7-30 01:33 發表

要大mon , 要高res, 我有ipt4
Android標準漸漸步向480x800,你320x480好易變成外星人。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-7-30 01:36 發表

Android標準漸漸步向480x800,你320x480好易變成外星人。
夠我日常用得ga la
要打機,我有iPod touch4

... 真係遲買平幾舊 ...
我部機 resolution 得 240 x 400、camera 得 320M、CPU 唔夠 mini pro、RAM 同 ROM 都少 d
上年十一月買,$24xx
:)

E部我都有興趣~

引用:
原帖由 fo2live 於 2011-7-30 08:06 發表

E部我都有興趣~
後備玩 message 電話一流
GO GO GO

有咗個qwerty, 唔洗係個mon 督督咁入字
方便好多~!

不過而家好煩, 要3 機齊發(交接期)
iOS, Andorid, PalmOS 一齊出動~

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-7-30 01:36 發表

呢個價位其實收晒貨。

正如你講,係個mon唔太好;
假如貴兩三百,有3.2" 800x480就 perfect

話時話..原來ANDORID 機咁多background 野行緊
未正式開始用機已經得番200MB RAM

引用:
原帖由 ivan15 於 2011-7-30 10:08 發表
話時話..原來ANDORID 機咁多background 野行緊
200mb 你想點

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-7-30 10:17 AM 發表

200mb 你想點
sorry肯畀到200MB free ram,執到啦

引用:
原帖由 dannyboy 於 2011-7-30 10:23 發表

sorry肯畀到200MB free ram,執到啦

平時你地會有幾個free ram ga..?
正常水平應該幾多左右..?

引用:
原帖由 ivan15 於 2011-7-30 10:43 發表

平時你地會有幾個free ram ga..?
正常水平應該幾多左右..?
我部sensation 768MB,
都係長期200以下…………

放心,2.3嘅memory management 好好多,
基本上唔駛點理佢。

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-7-30 10:49 發表

我部sensation 768MB,
都係長期200以下…………

放心,2.3嘅memory management 好好多,
基本上唔駛點理佢。
咁d apps 係咪裝晒落SD 卡度...?

引用:
原帖由 ivan15 於 2011/7/29 23:31 發表
我的最後一部Palm..再見啦

迎接我的新機~! SONY Mini PRO~!
歡迎加入生活智慧
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 ivan15 於 2011/7/30 10:08 發表
我部 LG P500 平時 都係得 200MB
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴