[硬件] SSD Sale

引用:
原帖由 dom 於 2012-8-16 14:50 發表
Crucial 好快有新野出
Crucial M5 (w/ New Marvell Controller just like M5Pro )
M4 會唔會再落價 , 我唔答啦,  廢事又比人話 我老點

不過 最新消息係  9 月初到9月中左右出 Crucial M5
你 ...
M5會賣乜價先?
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012/8/16 16:16 發表

M5會賣乜價先?
線人 話 定價要偏貴, 會係 M5Pro 個類再貴d 既定價 (清左 M4 先)
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

any new price??

其實m5s m5p m3有咩分別

doo..m = =

Buy SSD 一千內intel 330 ok ?
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-8-13 13:25 發表

好多牌子都用Sanforce,如果真係鑊,應該好多人嘈,但No.1果邊又唔覺有嘈得勁?!
用SANDFORE 好似係因為用到咁上下
隻SSD 會慢左~
因為佢個CHIP 係PREFER 整到你隻SSD 最長命

唔似MARVEL 或者SAMSUNG咁~
你執返隻SSD 可以拎返原來100% 效能~

引用:
原帖由 愚生 於 2012-10-5 13:30 發表
俾多幾十買 m5p la
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 poonyc 於 2012-10-5 17:59 發表

用SANDFORE 好似係因為用到咁上下
隻SSD 會慢左~
因為佢個CHIP 係PREFER 整到你隻SSD 最長命

唔似MARVEL 或者SAMSUNG咁~
你執返隻SSD 可以拎返原來100% 效能~
但唔見行m4 dirty 會好好

同埋你講果個case 應該好耐先出現

推上黎以為有優惠tim

引用:
原帖由 dom 於 2012-8-16 14:50 發表
Crucial 好快有新野出
Crucial M5 (w/ New Marvell Controller just like M5Pro )
M4 會唔會再落價 , 我唔答啦,  廢事又比人話 我老點

不過 最新消息係  9 月初到9月中左右出 Crucial M5
你 ...
M5有冇消息

引用:
原帖由 愚生 於 2012/10/5 13:30 發表
NO !
NO Sandforce
Plextor M5S/M3
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 KvCC 於 2012/10/5 22:34 發表

M5有冇消息
我無做腦場收唔到風了
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 愚生 於 5/10/2012 13:30 發表
M4/M5S/M5Pro
Intel 330 is using sandforce controller, less stable