[硬件] [頂唔順內置display啦]

引用:
原帖由 bluesky 於 2012/10/25 22:44 發表

係呀....
見到一格格咁行...當然係快既一格格...
爆格?
你用邊隻 Codec pack
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 62561 於 2012/10/26 14:00 發表

我用緊940,同埋cheap bom bom嘅6200A.
想淘粒980,不過唔平,都係等換機算.
其實呢如果你有 PCI-e Display
今期我有 好U 推介

Athlon II X4 740  (Socket FM2) 雙核四線程
3.2GHz , Turbo 3.7GHz  , 65W TDP 唔熱
$599 詐!
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-10-26 20:54 發表

今期我有 好U 推介

Athlon II X4 740  (Socket FM2) 雙核四線程
3.2GHz , Turbo 3.7GHz  , 65W TDP 唔熱
$599 詐!
點解出得咁快

引用:
原帖由 dom 於 26/10/2012 20:54 發表

今期我有 好U 推介

$599 詐!
65w

引用:
原帖由 dom 於 26/10/2012 20:54 發表

今期我有 好U 推介

$599 詐!
maybe similar speed as x4 940 wor!

引用:
原帖由 bebird 於 2012-10-26 21:58 發表

65w
用返QC同DOM成日講O個句,衣家又唔係全日都full load

引用:
原帖由 dom 於 2012-10-26 20:54 發表

今期我有 好U 推介

$599 詐!
我冇PCI-E顯示卡,之前買過HD4850 Green同9800GT Green,賣返出去好好價,所以放晒.
等到XP壽終,或者部機打柴,睇下邊樣發生先,到時再考慮換機.

引用:
原帖由 62561 於 2012-10-26 23:26 發表

我冇PCI-E顯示卡,之前買過HD4850 Green同9800GT Green,賣返出去好好價,所以放晒.
等到XP壽終,或者部機打柴,睇下邊樣發生先,到時再考慮換機.
你直接買apu用好過啦
可能到時intel igp都夠你用了

引用:
原帖由 dom 於 2012-10-26 20:53 發表

爆格?
你用邊隻 Codec pack
窒格...唔係爆...
即係FPS 唔夠25......

用PURECODEC

我用 K-Lite Codec 無咩事
http://codecguide.com/download_kl.htm

引用:
原帖由 kcwk 於 2012-10-27 00:36 發表
我用 K-Lite Codec 無咩事
http://codecguide.com/download_kl.htm
我一部機... 我用HD4870 都冇事.... 不過張咭太舊同太熱.... 我拆走O左

引用:
原帖由 bluesky 於 2012/10/27 12:00 發表

我一部機... 我用HD4870 都冇事.... 不過張咭太舊同太熱.... 我拆走O左
$1K 既話 HD7770 $8xx
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2012-10-28 13:20 發表

$1K 既話 HD7770 $8xx
我結果....入o左hd7770
不過就唔係8xx 果d...
我買o左oc 版....

依家部機順番晒...
係喎... 其實行唔行到crossfire 架? onboard + hd7770...