[硬件] 升級n部曲...第五步以後可以唔駛理住...

引用:
Originally posted by 真.飛鳥 at 25/8/2006 12:33:

FULL LOAD 又用多 D 電 ,咁你點計盡 ,唔通一日 24小時都 KEEP 住 IDLE 咩
你回錯 post?
撇除電費唔講, 講工作效率

引用:
Originally posted by BeleBala at 2006-8-25 12:36:

你回錯 post?
撇除電費唔講, 講工作效率
工作邊一樣野

引用:
Originally posted by 真.飛鳥 at 25/8/2006 12:38:

工作邊一樣野
文書, Core Duo T2400 + 1GB Ram + GF Go 7400 又慳電過 Desktop 又快過 Desktop (S2500 + 512 + 6100 ), 又可以 Dual Mon, 何樂而不為...?

引用:
Originally posted by BeleBala at 2006-8-25 12:39:

文書, Core Duo T2400 + 1GB Ram + GF Go 7400 又慳電過 Desktop 又快過 Desktop (S2500 + 512 + 6100 ), 又可以 Dual Mon, 何樂而不為...?
哦 ... 呢樣 ... 咁你想點

引用:
Originally posted by 真.飛鳥 at 25/8/2006 12:42:

哦 ... 呢樣 ... 咁你想點
打劫通知
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
Originally posted by BeleBala at 2006-8-25 12:43:

打劫通知
睇到一舊舊 lor

引用:
Originally posted by 真.飛鳥 at 25/8/2006 12:45:

睇到一舊舊 lor
你有問題

俾四個睇四個都明係你唔明

引用:
Originally posted by BeleBala at 2006-8-25 12:46:

你有問題

俾四個睇四個都明係你唔明
你既各項支出都超埋你比少o左既電費 (好似)

引用:
Originally posted by 真.飛鳥 at 25/8/2006 12:48:

你既各項支出都超埋你比少o左既電費 (好似)
你睇下最尾 =.=
我計完係以開機時間不變的情況下 8 個月內回本 (其實每樣野我都比市價預鬆左, 電腦展的支出可能會平 d)

遲 d 返學兩部 desktop 每日都會開少幾個鐘, 電費自然慳得更多 (去到呢度就要短視 d)

仲有寧靜的工作環境, 阿媽的健康, 工作效率, 係無價的

引用:
Originally posted by BeleBala at 2006-8-25 12:51:

你睇下最尾 =.=
我計完係以開機時間不變的情況下 8 個月內回本 (其實每樣野我都比市價預鬆左, 電腦展的支出可能會平 d)

遲 d 返學兩部 desktop 每日都會開少幾個鐘, 電費自然慳得更多 (去到呢度就要短 ...
你肯定你8個月內你既妒忌心唔會作怪就係 lor ...

引用:
Originally posted by 真.飛鳥 at 25/8/2006 12:52:

你肯定你8個月內你既妒忌心唔會作怪就係 lor ...
我有咩好妒忌
部電腦我會自己慢慢升級,
一年後 Dell Ultrasharp 2407WFP 我食硬

引用:
Originally posted by BeleBala at 2006-8-25 12:53:

我有咩好妒忌
一年後 Dell Ultrasharp 2407WFP 我食硬
意外 je 係意料之外 ,邊個知你將來會搞邊科

人大左,你就會發現電腦根本唔洗貴因為你會買其他野尼分薄左你買電腦既錢

引用:
Originally posted by 真.飛鳥 at 2006-8-25 12:54:

意外 je 係意料之外 ,邊個知你將來會搞邊科
直>

Delta SP460唔插3pin無聲wor