他 x 的 99.9%

他 x 的 99.9%

現在下載漫游的 gundam, 卡了在 99.9% 快一小時, 明天 6 時就要起床上班, 都係有早知 冇乞兒, 現在掛網 明早拿回公司看好了

星期日都要番工
服務性行業

24/7 那些, 回去又是上網 打機

完成了 可以去睡了, 剛才已傳去手機... 或者 MTR 時看就好了

episode 22 ??

爆精彩

看完了 真爽 3 小強 出了沒幾集 就餘下釘宮了

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-3-9 09:49:
看完了 真爽 3 小強 出了沒幾集 就餘下釘宮了
haha...條女仲係到

好期待Sagi Crossroad 下一集會點

引用:
Originally posted by GeN~XP at 2008-3-9 11:19:

haha...條女仲係到
聽說 本來 00 有不少戀愛情節 但最後決定 cut 了

剎那 真係 唔聲唔聲 就係呢 d 似小朋友 又弱弱地既角色 建立到後宮

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-3-9 11:27:

聽說 本來 00 有不少戀愛情節 但最後決定 cut 了

剎那 真係 唔聲唔聲 就係呢 d 似小朋友 又弱弱地既角色 建立到後宮
我喜歡佢個"新"系統~ 部紅色gundam

好像啟動左 d 紅粒子都係有毒 所以唔可以長開

睇 d 鬼佬 forum 話 光頭佬果時真係俾佢殺左, 一死就開 trans am 俾 d gundam (程式 預先設定好 一死就播片 + 開 trans am )

Gundam 00 #22 真係幾好睇
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-3-9 12:38:

睇 d 鬼佬 forum 話 光頭佬果時真係俾佢殺左, 一死就開 trans am 俾 d gundam (程式 預先設定好 一死就播片 + 開 trans am )
正版有過濾器 , 所以 GN 粒子係無問題

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-3-9 12:38:

紅粒子都係有毒

唔知呢 係人有咁講 -3- 所以唔可以長用 trans am 云云

關於 trans am 巴哈有人說些很有趣的 XD