Gundam 00 - Second Season - 25 (END)

Gundam 00 - Second Season - 25 (END)

今集提要
=======================
粉紅示愛事件
死金毛肥佬 Killed
=======================

[ Last edited by dom on 2009-3-30 at 01:27 ]
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

係呢度傾埋

呢個世界 正常人 好人 都係最早死架啦

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-3-16 16:34:
係呢度傾埋

呢個世界 正常人 好人 都係最早死架啦
這就是現實呢
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

我在想 棕髮 想統治世界, 先給 3 國 GNX 來消滅 4 gundam, 3 小強又很快被壓制 現在還只餘下戰力最弱(?)的釘宮

之後他就可以用自已那部超強 MS (gundam?) 把 GNX 打倒 就無敵了

Lockon Lockon Lockon ........
好慘呀隻 Haro

剎那 ......你要殺死 "九龍" 師父呀

[ Last edited by dom on 2008-3-17 at 02:06 ]
天然系長髮眼鏡娘 最高

其實果位妹妹有冇可能繼承 lockon 做機師呢 既然佢父母都係

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-3-17 22:03:
其實果位妹妹有冇可能繼承 lockon 做機師呢 既然佢父母都係
菲爾特唔好做 Pilot 啦
唔想佢死呀
(粉紅頭髮既 MM 都唔想佢死......)
天然系長髮眼鏡娘 最高

今集好似有妹妹死左 又好似沙慈家姐咁 死時淚流滿面 (不過呢個仲慘 係太空爛左太空衣仲成口血)

我未睇 等朝早返屋企先...

佢咪有一集去拜佢阿媽既  係遠方有個同佢一樣樣既人
係檸樂唔係檸柒 ! Get it right !

yes, 我估下季佢會出黎...

今晚個集
一定要睇哦! 很精彩呢!!
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
Originally posted by dom at 2008-3-30 03:54:
今晚個集
一定要睇哦! 很精彩呢!!
係啊

要等好耐先有下一季睇

今次都算係大團圓結局, 比起前 2 集狂死人...

如果 lockon 的弟弟 下季肯回來, 可能會回到舊時的樣子呢

伏線很多, 例如路易斯 2 年不回信給沙慈又和眼鏡一起是不是入了 CB 呢 (毆), 青頭仔又不知為什麼還在維達 光頭佬被打死的地方, 我覺得雖然他被 CB 丟棄而恨那些人但可能仍支持舒恩伯的理念, 其他角色像告白男和傭兵九龍大叔等人沒死也肯定了, 當然最吸引是 新成立的地球聯邦, 會不會之後發明了核融合引擎呢

引用:
Originally posted by GeN~XP at 2008-3-30 04:06:
係啊
要等好耐先有下一季睇
睇住 Code Geass R2 先啦
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-3-30 09:24:
今次都算係大團圓結局, 比起前 2 集狂死人...

如果 lockon 的弟弟 下季肯回來, 可能會回到舊時的樣子呢

伏線很多, 例如路易斯 2 年不回信給沙慈又和眼鏡一起是不是入了 CB 呢 (毆), 青頭仔又 ...
只不過成功自己量產偽GN Drive