Gundam 00 - Second Season - 25 (END)

引用:
Originally posted by dom at 2008-3-30 13:19:

睇住 Code Geass R2 先啦
算啦

我都系stop... 要考試

stop埋套 死神

考完試先再看~

告白男
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
"All animals are equal, but some animals are more equal than others."

熊叔 RIP

最無奈係個衰仔落手
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

Wow
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-3-23 03:00:
今集好似有妹妹死左 又好似沙慈家姐咁 死時淚流滿面 (不過呢個仲慘 係太空爛左太空衣仲成口血)

我未睇 等朝早返屋企先...
死個係大叔黎ga wor

引用:
Originally posted by 小咖喱 at 2009-2-3 03:49:

死個係大叔黎ga wor
orz

dom 將 topic 改左, 睇下我 post 既時間

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2009-2-4 04:00:

orz

dom 將 topic 改左, 睇下我 post 既時間
期待下一集lor

下一集應該幾好睇
天然系長髮眼鏡娘 最高

皇女無行了
菲特(粉紅女) 向 殺那示愛?!

[ Last edited by dom on 2009-3-9 at 22:30 ]
天然系長髮眼鏡娘 最高

壞肥叔叔終於死了

[ Last edited by dom on 2009-3-9 at 01:19 ]
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
Originally posted by dom at 2009-3-9 00:49:
皇女無行了
菲特(粉紅女) 向 殺那示愛?!

[ Last edited by dom on 2009-3-9 at 00:58 ]
錯.....
係小剎變革左....
要玩起雙飛

引用:
Originally posted by 小咖喱 at 2009-3-9 10:45:

錯.....
係小剎變革左....
要玩起雙飛
Sounds good to me
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
Originally posted by dom at 2009-3-9 16:14:

Sounds good to me
變毒就有你份(千祈唔好抱住兩個美幸攬枕出街ar)

引用:
Originally posted by 小咖喱 at 2009-3-9 17:14:

變毒就有你份(千祈唔好抱住兩個美幸攬枕出街ar)
我唔係毒到咁
天然系長髮眼鏡娘 最高

美幸加小鏡都唔錯
或者.....美幸加朝比奈又得
天然系長髮眼鏡娘 最高