Gundam 00 - Second Season - 25 (END)

Gundam 00 - Second Season - 25 (END)

今集提要
=======================
粉紅示愛事件
死金毛肥佬 Killed
=======================

[ Last edited by dom on 2009-3-30 at 01:27 ]
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-3-16 16:34:
係呢度傾埋

呢個世界 正常人 好人 都係最早死架啦
這就是現實呢
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

Lockon Lockon Lockon ........
好慘呀隻 Haro

剎那 ......你要殺死 "九龍" 師父呀

[ Last edited by dom on 2008-3-17 at 02:06 ]
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
Originally posted by bebe2803 at 2008-3-17 22:03:
其實果位妹妹有冇可能繼承 lockon 做機師呢 既然佢父母都係
菲爾特唔好做 Pilot 啦
唔想佢死呀
(粉紅頭髮既 MM 都唔想佢死......)
天然系長髮眼鏡娘 最高

今晚個集
一定要睇哦! 很精彩呢!!
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
Originally posted by GeN~XP at 2008-3-30 04:06:
係啊
要等好耐先有下一季睇
睇住 Code Geass R2 先啦
天然系長髮眼鏡娘 最高

熊叔 RIP

最無奈係個衰仔落手
天然系長髮眼鏡娘 最高

Wow
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高

下一集應該幾好睇
天然系長髮眼鏡娘 最高

皇女無行了
菲特(粉紅女) 向 殺那示愛?!

[ Last edited by dom on 2009-3-9 at 22:30 ]
天然系長髮眼鏡娘 最高

壞肥叔叔終於死了

[ Last edited by dom on 2009-3-9 at 01:19 ]
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
Originally posted by 小咖喱 at 2009-3-9 10:45:

錯.....
係小剎變革左....
要玩起雙飛
Sounds good to me
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
Originally posted by 小咖喱 at 2009-3-9 17:14:

變毒就有你份(千祈唔好抱住兩個美幸攬枕出街ar)
我唔係毒到咁
天然系長髮眼鏡娘 最高

美幸加小鏡都唔錯
或者.....美幸加朝比奈又得
天然系長髮眼鏡娘 最高

綠寶
屈機的

2000 / 可樂君

624 快d 死啦

[ Last edited by dom on 2009-3-16 at 00:40 ]
天然系長髮眼鏡娘 最高