Gundam Unicorn

引用:
Originally posted by Aware at 2010-3-23 23:23:

卒仔咁型唔知做乜
卒機才是皇道
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
Originally posted by dom at 2010-3-25 00:55:

卒機才是皇道
特攝戰隊模式  

引用:
Originally posted by Aware at 2010-3-23 23:23:

卒仔咁型唔知做乜

RIP to 積根嗚嗚
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

積根性能都唔差 對比0079(1s

架 HG Jegan 重未動工
天然系長髮眼鏡娘 最高

常見高達對白

"好快"
"新 MS ?!?"
"呀呀呀呀呀呀 ~~~ " (慘叫)

引用:
Originally posted by pk1667 at 2010-3-24 12:46:

我覺得咁先正常 d
Gundam Unicorn依個年代, 卒仔機應該都好先進啦,
唔同0079果陣時架啦....
都打左咁多年仗, 無理由仲用以前個D吉姆仔,舊渣古

不過始終都係唔夠主角打架啦

引用:
Originally posted by dom at 2010-3-25 00:55:

卒機才是皇道
變形金剛

其實最近的Gundam 邊套比較好睇?

引用:
原帖由 紙羊 於 2010-6-6 16:57 發表

Gundam Unicorn依個年代, 卒仔機應該都好先進啦,

不過始終都係唔夠主角打架啦
問題係
主角機/頭目既機
係最先進個部
量產/卒機  係 "上代" + "偷工減料版" (卒機不嬲都係偷工減料 )
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 cainester 於 2010-8-1 23:42 發表
其實最近的Gundam 邊套比較好睇?
Gundam 00
天然系長髮眼鏡娘 最高

幾時上第二集架
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 紙羊 於 2010-6-6 16:57 發表

不過始終都係唔夠主� ...
實際黎講 , 係動畫比你見得到都係特殊部隊 .
先會係積根同TMS , 否則.....都好難講.

仲有積根一真用到UC0123先開始準備消失=.=

出左第二集啦
新機體出沒注意

笨大應該會有機會出 1/144 .....
隻 Jegan 出左一集都出左

咩鬼 Three Black Star 呀

黑色三連星係 Black Tri-Star 呀

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高