[相機攝影] 今日執左件平野

今日執左件平野

窮人用鏡頭又點少得...95%新 EF 50mm 1.8 II...$480二手收返泥...
當然, PQ就唔好要求太高喇...Canon支508膠過Nikon果支508好多
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

nikon支50.8你仲keep唔keep?

邊支成像好d?

引用:
Originally posted by PaTT at 2010-4-7 23:15:
nikon支50.8你仲keep唔keep?
$500賣左俾2手佬

$500 咁平????
我上年賣 $500, 超多人問
原來新既已加到 $800

引用:
Originally posted by cracker at 2010-4-8 08:29:

$500賣左俾2手佬
你早講我食左去

我上個月先買左支2手canon 50.8 , 300蚊

支鏡既PQ 已經算係對得住佢既價錢有餘啦~

引用:
Originally posted by irvingtin at 2010-4-8 11:36:
$500 咁平????
我上年賣 $500, 超多人問
原來新既已加到 $800
$500大把人要..不論新舊行水

引用:
Originally posted by 孔明 at 2010-4-8 11:53:
我上個月先買左支2手canon 50.8 , 300蚊
我搵左好耐,有d $600過保水貨都俾人食左

引用:
Originally posted by cracker at 2010-4-8 12:40:

我搵左好耐,有d $600過保水貨都俾人食左
好聽唔好聽講, 新鏡有保都不過係幾百蚊貨仔, 唔係平50% 真係唔好諗2手
300蚊既二手鏡都係見佢平, 所以幫個女仔買定, 我自己買左支全新, 680蚊

[ Last edited by 孔明 on 2010-4-8 at 12:57 ]

引用:
Originally posted by 孔明 at 2010-4-8 12:56:

好聽唔好聽講, 新鏡有保都不過係幾百蚊貨仔, 唔係平50% 真係唔好諗2手
仲有得賣慨鏡, 2手平50%有d難度

引用:
Originally posted by cracker at 2010-4-8 12:58:

仲有得賣慨鏡, 2手平50%有d難度
所以差得個百零蚊, 保用都係番度啦

50 .8真是不錯的, 我都有d sample相呀其實......
Hey now! Hey now!

50 x 1.6=80,要退後幾步影

我見d人話買35.2更好