[相機攝影] 雖然NEX影既相出來唔多理想

雖然NEX影既相出來唔多理想

但雙KIT已經訂到缺貨

因為返貨唔多

引用:
Originally posted by siupy at 2010-5-24 20:28:
但雙KIT已經訂到缺貨
公道D講,佢個價又的確好大競爭力……

只可以講句,原來有唔少"Sorry" die hard fans。

引用:
Originally posted by 河本鬼茂 at 2010-5-24 22:00:
只可以講句,原來有唔少"Sorry" die hard fans。
NEX3 配餅鏡,最終現金街價好大機會四千有找;
同LX3只差幾舊水,可換鏡 + APS-C size CMOS,C/P 值的確無敵………

老實講,如果唔係支餅鏡雞到咁誇,我都有少少興趣。

唉,可惜可惜!!

引用:
Originally posted by 小馬馬 at 2010-5-24 23:15:

同LX3只差幾舊水,可換鏡 + APS-C size CMOS,C/P 值的確無敵………

唉,可惜可惜!!
原本我都有興趣
http://dc.watch.impress.co.jp/do ... 0100520_368000.html
不過影D相出來睇得耐會頭暈

引用:
Originally posted by siupy at 2010-5-24 23:19:
原本我都有興趣
http://dc.watch.impress.co.jp/do ... 0100520_368000.html
不過影D相出來睇得耐會頭暈
只能夠用「離晒罩」去形容,衰過千幾蚊DC仔…………
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
Originally posted by 小馬馬 at 2010-5-24 23:28:

有人話好架

引用:
Originally posted by lctang at 2010-5-24 23:31:
有人話好架
有錢買貴鏡,有錢買FF == 識攝影識欣賞好壞???

其他人唔知,
果位版主大大,幾年前先開始影相,
第二年Techday 仲拎住部 KM A200(好似係),向班小朋友大吹「光圈快門心得」………

識就笑死,唔識就嚇死。

引用:
Originally posted by 小馬馬 at 2010-5-24 23:15:

唉,可惜可惜!!
我都仍然覺得so far d sample相都係濛濛地,唔夠sharp,要靚我用DSLR,要輕便我用DC算。 等佢出第二或第三代Mirrorless再講。

引用:
Originally posted by 小馬馬 at 2010-5-24 23:28:

"Sorry" die hard fans可能會話:「試相果位人兄唔識影o者,冇可能會咁差既。」

引用:
Originally posted by 小馬馬 at 2010-5-24 23:40:

有錢買貴鏡,有錢買FF == 識攝影識欣賞好壞???

其他人唔知,
果位版主大大,幾年前先開始影相,
第二年Techday 仲拎住部 KM A200(好似係),向班小朋友大吹「光圈快門心得」………

識就笑死,唔識 ...
佢做左"Sorry"駐"醫偏私"代言人啦,下下出來悍衛呢部"無可批評"既第一代Mirrorless。

引用:
Originally posted by 河本鬼茂 at 2010-5-25 00:07:
佢做左"Sorry"駐"醫偏私"代言人啦,下下出來悍衛呢部"無可批評"既第一代Mirrorless。
盲目 + 死忠到爆,以後佢講?鼣孕i以無視。

引用:
Originally posted by 小馬馬 at 2010-5-25 00:12:
盲目 + 死忠到爆,以後佢講鮋野可以無視。
已經自動過濾

引用:
Originally posted by 小馬馬 at 2010-5-25 00:12:

盲目 + 死忠到爆,以後佢講?鼣孕i以無視。
佢自己死忠到爆,過哂火位又唔認,重叫人地唔好亂扣帽子喎。