[智能電話] [安心上路]諾基亞誓言重回高階龍頭位置 絕不採用Android平臺

引用:
Originally posted by 小馬馬 at 2010-7-11 17:35:

我又唔覺佢好順暢喎…………

P.S.
好多膠人自己買左一樣野後,果樣野就係「天下無敵」喇!
呢 d 好多可以連 iphone / Android 都無掂過既人 ...

依家坐地鐵見人用 58XX 上網都凳佢辛苦 ....

引用:
Originally posted by rickywk at 2010-7-11 17:25:

乜N900個browser咁勁秋,頂得順Discuz 7.2個floating windows css?

Discuz 7.2 最大問題係個floating windows,硬膠EPC又唔Q disable o左佢
果面有巴打教晌 "我的文章" 果度登入
個 floating windows 會聽話 d  ...

引用:
Originally posted by Toes at 2010-7-11 18:54:
唔好理,至少Nokia仲係香港最大既手機供應商
就算全球,未來5年都應該未死得住
就係呢 d 數字令佢自滿落去 .......
個 symbian 玩左咁耐, 成個 development 可以慢到咁 ... 完全同世界脫節.

不過奇又奇在....我部HERO又可以用到佢個FLOATING WINDOW 喎...

引用:
Originally posted by bluesky at 2010-7-11 19:56:
不過奇又奇在....我部HERO又可以用到佢個FLOATING WINDOW 喎...
用係用到的,不過慢到抽筋啫………

好似我而家咁,係街用XT701上吹部,
不知幾爽!

引用:
Originally posted by onehitwonder at 2010-7-11 19:49:

呢 d 好多可以連 iphone / Android 都無掂過既人 ...

依家坐地鐵見人用 58XX 上網都凳佢辛苦 ....
我用部垃圾LG KS20都係咁上啦, 慣左就得.

引用:
Originally posted by 小馬馬 at 2010-7-11 20:10:

用係用到的,不過慢到抽筋啫………

好似我而家咁,係街用XT701上吹部,
不知幾爽!
here and discuss

#1 target users observely not you & me

引用:
Originally posted by MacMonster at 2010-7-11 20:26:

我用部垃圾LG KS20都係咁上啦, 慣左就得.
then don\'t try new model HTC/moto or ip4

can\'t turn the head back

我係其中一個由WM轉用N記
HTC HD -> E71
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

最後一部N記係5800.........
之後玩N1

只係講個MON..再篤番5800..點解咁難篤既...

引用:
Originally posted by 小馬馬 at 2010-7-11 17:01:
當日Nokia 下錯注,
大量資源放落 Symbian 度,感覺上佢地而家有少少騎虎難下了…………

就算佢夠膽轉投 Android,情況都唔樂觀;
包尾食晒大水尾,其他廠出左三四代你先出??
MOTO一部milestone都可以起死回生
NOIKA 爛船都仲有三斤釘
如果佢肯出 Android 都仲有希望
引用:
Originally posted by Toes at 2010-7-11 18:54:
唔好理,至少Nokia仲係香港最大既手機供應商
就算全球,未來5年都應該未死得住
我公司買親都係NOKIA
$3XX 一部淨打出打入果D囉

引用:
Originally posted by siupy at 2010-7-11 22:14:

MOTO一部milestone都可以起死回生
NOIKA 爛船都仲有三斤釘
如果佢肯出 Android 都仲有希望

我公司買親都係NOKIA
$3XX 一部淨打出打入果D囉
我都有部3百蚊GE NOKIA 摺機~

引用:
Originally posted by bluesky at 2010-7-11 11:50:
我最後一部nokia 機係n73....

依家係英雄用家
n73服役中
睇緊換邊部android好