[智能電話] [安心上路]諾基亞誓言重回高階龍頭位置 絕不採用Android平臺

引用:
Originally posted by MacMonster at 2010-7-11 14:38:

要睇下有冇心攪. Samsung自己都出個Bada黎玩. 不過Samsung仲有出WM, Android同feature phone, Bada唔掂都未死得晒.
有 Nokia 做辦, Samsung 應該會醒定小小既 ....

不過 Nokia 真係自我毀滅緊 .....

引用:
Originally posted by siupy at 2010-7-11 11:41:
調低盈利預期、Symbian平臺被指責為石器時代的產品,諾基亞正在經歷一場前所未有的質疑和挑戰。『反擊從現在開始。』諾基亞執行副總裁Anssi Vanjoki剛剛在諾基亞官方博客上發表的一篇文章的標題顯示了諾基亞目前的 ...
Meego 夠唔夠競爭都已經成問題 ....
重要保留 Symbian 黎同 "iPhone 和 Android 競爭" ???

咁樣真係可以將最後重留底既 Nokia fans 都安心上路了.

引用:
Originally posted by 小馬馬 at 2010-7-11 17:35:

我又唔覺佢好順暢喎…………

P.S.
好多膠人自己買左一樣野後,果樣野就係「天下無敵」喇!
呢 d 好多可以連 iphone / Android 都無掂過既人 ...

依家坐地鐵見人用 58XX 上網都凳佢辛苦 ....

引用:
Originally posted by rickywk at 2010-7-11 17:25:

乜N900個browser咁勁秋,頂得順Discuz 7.2個floating windows css?

Discuz 7.2 最大問題係個floating windows,硬膠EPC又唔Q disable o左佢
果面有巴打教晌 "我的文章" 果度登入
個 floating windows 會聽話 d  ...

引用:
Originally posted by Toes at 2010-7-11 18:54:
唔好理,至少Nokia仲係香港最大既手機供應商
就算全球,未來5年都應該未死得住
就係呢 d 數字令佢自滿落去 .......
個 symbian 玩左咁耐, 成個 development 可以慢到咁 ... 完全同世界脫節.