[智能電話] Android 2.2 版的 Nokia N900

Android 2.2 版的 Nokia N900

岩岩睇文見到..

Android 2.2 版的 Nokia N900 已支援大部分的功能. Flash 也能支援, 看 mytv.com 完全沒問題呢.

如果n900真係官方出Android version,我寧願買佢都唔要n1

引用:
原帖由 toby 於 2010-8-21 01:40 發表
岩岩睇文見到..

Android 2.2 版的 Nokia N900 已支援大部分的功能. Flash 也能支援, 看 mytv.com 完全沒問題呢.

如果n900真係官方出Android version,我寧願買佢都唔要n1
N900 好重WOO

引用:
原帖由 toby 於 2010-8-21 01:40 發表
岩岩睇文見到..

你邊到睇到佢行果個 2.2 支援大部分的功能, Flash br1 myTV 都 run 到 ?
Engadget 果到講冇得通話, Wi-fi 同藍牙又沒驅動 . . . 影片 Test 2.2 又 Lag . . . (咩驅動都冇, 只係硬塞過 OS 入去, 好似電腦行 PE 咁)

引用:
原帖由 RT 於 2010-8-21 11:03 發表

你邊到睇到佢行果個 2.2 支援大部分的功能, Flash br1 myTV 都 run 到 ?
Engadget 果到講冇得通話, Wi-fi 同藍牙又沒驅動 . . . 影片 Test 2.2 又 Lag . . . (咩驅動都冇, 只係硬塞過 OS 入去, 好似電腦 ...
呢D野會慢慢改善到架嘛
睇dev功力

之前Samsung Jet一開始行Android係唔支援touch
後來都支援

iPhone 3G行Android都打到電話啦

引用:
原帖由 LKNim 於 2010-8-21 11:18 發表

呢D野會慢慢改善到架嘛
睇dev功力

之前Samsung Jet一開始行Android係唔支援touch
後來都支援

iPhone 3G行Android都打到電話啦
有時 d source / 驅動唔得就要係咁改, 改改下分分鐘連部機都 fade out 埋都未搞掂 . . .

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2010-8-21 09:31 發表

N900 好重WOO
仲好厚

引用:
原帖由 RT 於 2010-8-21 11:32 發表

有時 d source / 驅動唔得就要係咁改, 改改下分分鐘連部機都 fade out 埋都未搞掂 . . .
Samsung Wave開始緊Wavedroid Project
出左唔耐,應該有望:shakehand

引用:
原帖由 RT 於 2010-8-21 11:03 發表

Engadget 果到講冇得通話, Wi-fi 同藍牙又沒驅動 . . . 影片 Test 2.2 又 Lag . . . (咩驅動都冇, 只係硬塞過 OS 入去, 好似電腦 ...
佢咁寫我咁post咋
UMPC Fever 三週年版聚花絮
http://www.umpcfever.com/news/?p ... cfever+(UMPC+Fever)