[智能電話] Apple 你好野!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-9-2 12:23 發表

IP4 Die Hard Fans會話:你要帶兩部機出街,好唔方便架喎。
工作: CENTRO
娛樂: ipod touch 4~!

無線傳輸功能3802.11b/g/n Wi-Fi (只適用於 802.11n 2.4GHz)
Bluetooth® 2.1 + EDR
地圖支援以區域為基礎的網絡服務
內置支援 Nike + iPod
===========

其實係咪都有得插mircro sim 用3G 上網..??

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-9-2 12:10 發表
係都下年事啦 有人話好快出IP5
咦, 上網抄過下, 師兄其實你指的新model 係咪 touch 4 ?

哎瘋4 or 5, 我興趣不大, 因為我係moto fans

如果係咁, 係咪可以排住隊先?

引用:
原帖由 ivan15 於 2010-9-2 12:25 發表
8GB
HK$ 1,788

32GB
HK$ 2,288

64GB
HK$ 3,088

Cheap cheap 地買部8G 都抵~!
ivan哥, 請問聲 呢個係咪鐵價? 會唔會有的地方出机平的? 費事做老襯
希望老野=/=老襯
因為唔熟apple野, 所以問多兩句. 如果唔計 apple IIe, 未買過生果出品.
唔該晒

忽發奇想~!唔知work 唔work~!
用BT 連接電話及iPod touch, 咁就可以透過電話的3G/2G, 實現係iPod touch 上網
好似N 年前用手機駁PDA 上網咁

引用:
原帖由 marsover 於 2010-9-2 12:47 發表

ivan哥, 請問聲 呢個係咪鐵價? 會唔會有的地方出机平的? 費事做老襯
希望老野=/=老襯
因為唔熟apple野, 所以問多兩句. 如果唔計 apple IIe, 未買 ...
這個是APPLE 網上的價錢
應該都鐵價不二

引用:
原帖由 ivan15 於 2010-9-2 13:03 發表
忽發奇想~!唔知work 唔work~!
用BT 連接電話及iPod touch, 咁就可以透過電話的3G/2G, 實現係iPod touch 上網
好似N 年前用手機駁PDA 上網咁
唔係可以既咩???

又或者咁, 如果你都習慣用handfree,
連iphone 都唔洗買

其實可以用一部手機,
用BT 連接Handfree 及iPod touch,
用ipod touch 控制手機打出打入,
咁其實已經做到iphone 大半功能
但價錢平接近一倍, 又唔洗個個月$2xx 咁比錢

引用:
原帖由 ivan15 於 2010-9-2 12:25 發表
8GB
HK$ 1,788

32GB
HK$ 2,288

64GB
HK$ 3,088

32GB好似抵好多,
又拍到HD video, 8GB 唔多夠

其實想用 IPT 打電話, 可以咁:
出個 Netvigator Everywhere, Pocket WiFi 個隻
就可以用 WiFi 連上網
再用 Skype, $100 任打 (包括外國 40個國家)
IDD 錢都唔使

IPT藍牙只可以駁handfree呀headphone果D架咋!駁手機要jb左先得。

咁真係..Apple 你好野!~!

引用:
原帖由 ivan15 於 2010-9-2 12:32 發表
無線傳輸功能3802.11b/g/n Wi-Fi (只適用於 802.11n 2.4GHz)
Bluetooth® 2.1 + EDR
地圖支援以區域為基礎的網絡服務
內置支援 Nike + iPod
===========

其實係咪都� ...
冇sim card slot.

引用:
8GB
HK$ 1,788

32GB
HK$ 2,288

64GB
HK$ 3,088

個價係抵. 不過每年出一代, 每年$2K, 都幾係野.