[硬件] [AMD愛好者系列#47] AM3 ITX 動物機良伴 - MINIX 6150SE-UC3

引用:
原帖由 bee8013 於 2010-9-15 22:51 發表

unlock 左未
umm.......要留翻 Weekend 先玩.....
呢幾晚 OT 太多.....翻到黎人都散
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-9-17 00:30 發表

umm.......要留翻 Weekend 先玩.....
呢幾晚 OT 太多.....翻到黎人都散
我得,愚生得,你都得

引用:
原帖由 dom 於 2010-9-15 11:23 發表
245 有粒  `
放唔放嫁先

引用:
原帖由 bee8013 於 2010-9-17 00:40 發表

我得,愚生得,你都得
你數漏左我

點解開機會bluescreen
但係重插條ram就冇事
之後下次開機又bluescreen

ram 唔夾?

引用:
原帖由 19990035 於 2010-9-17 15:15 發表
點解開機會bluescreen
但係重插條ram就冇事
之後下次開機又bluescreen

ram 唔夾?
咩 RAM
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-9-17 23:41 發表

咩 RAM
係時間開POST 教超頻!
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 dom 於 2010-9-17 23:41 發表

咩 RAM
OCZ

引用:
原帖由 toby 於 2010-9-17 01:01 發表

放唔放嫁先
今次會放了 245 , 445
太多 CPU

因 260 , 450  已入手
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-9-18 13:49 發表

今次會放了 245 , 445
太多 CPU

因 260 , 450  已入手
我係咪開核失敗呀?. . 開左核後有呢D野出現!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2010-9-18 14:15 發表

我係咪開核失敗呀?. . 開左核後有呢D野出現!
失敗左..  超唔穩定
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

但係無HTT3.0支援 , 我會好唔開心架 =_=

有無8200 ITX?