[硬件] 開箱文 - 6150SE-UC3

開箱文 - 6150SE-UC3

早過dom姐出

$399, Boom City直接買
應該係dom姐之後, 第二個買入

MINIX (BoomCity保)

6150SE + 430MCP, 有埋RAID 5 (當然係software )

盒底個design好靚

有晒保用証

配件都跟足... $399..... 想點...

好整潔

DDR3, 有埋JUC (開核)

True PCI-E X16 ( 最好用黎配Dell H700 RAID Card )

Back Panel有齊PS/2 + RGB, 啱晒有KVM的用家

4相供電, 其他地方有齊ESD防靚電, 一D都冇偷功減料

大大粒HS, 怕你NV有牙!

背板

拎黎玩下又唔錯啵,呢個價錢

390元  正 ..    佩件都好齊..
.

第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2010-9-14 22:02 發表
399 貴左D喎..
咁都覺得貴

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-9-14 22:03 發表

咁都覺得貴
貴左九元.
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2010-9-14 22:14 發表

貴左九元.
why??

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-9-14 22:16 發表

why??
你咁快放風我明天點買呀?. 會唔會賣晒..
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2010-9-14 22:38 發表

你咁快放風我明天點買呀?. 會唔會賣晒..
你邊到$390買入? (你買左定未買?)

無 dvi output
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-9-14 22:48 發表

你邊到$390買入? (你買左定未買?)
未買呀!明天先去買! 但係咪開唔到核?
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 pk1667 於 2010-9-14 22:50 發表
無 dvi output
預左比囡囡用(文書only)
or 插張5450

引用:
原帖由 愚生 於 2010-9-14 22:51 發表

未買呀!明天先去買! 但係咪開唔到核?
影晒bios D 想比Bee
佢比hkepc個塊係有得開核

但production唔見有
所以我覺得係boomcity flash左個半成品bios

我頭先先同eric 吹水, 佢話想唔鑊, 所以flash 新bios
點知今次又獲過

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-9-14 22:52 發表

影晒bios D 想比Bee
佢比hkepc個塊係有得開核

但production唔見有
所以我覺得係boomcity flash左個半成品bios

我頭先先同eric 吹水, 佢話想唔鑊, 所以fla ...
XD 咁我遲D先買囉.
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

I want

AM3 260u $570
J&W 6150SE-UC3 $399
Kingston DDR3 1333 2GB $302
Intel PRO/1000 PT desktop adapter $300
Hitachi 7K1000.C SATA 1TB 32MB $425

收到通知, 中午有破核bios update 去www.jwele.com

XD