[智能電話] 2K買Android手機...

LG GT540點? 水貨1680 only.又可以升2.1

可惜身邊朋友壞LG 機,有d驚.

引用:
原帖由 dellasus 於 2010-9-20 21:13 發表
LG GT540點? 水貨1680 only.又可以升2.1
用電阻 Mon 你仲會後悔過揀左 320x240 果 d 機, 更何況係 LG

引用:
原帖由 RT 於 2010-9-20 21:16 發表

用電阻 Mon 你仲會後悔過揀左 320x240 果 d 機, 更何況係 LG
我用過電阻同電容,各有各好.

引用:
原帖由 dellasus 於 2010-9-20 21:20 發表

我用過電阻同電容,各有各好.
係各有各好, 但係都要睇埋行o既 OS 同 Apps 吧, 你可以想像下 iPhone/iPod Touch 係電阻 Mon o既感覺 . . .

引用:
原帖由 RT 於 2010-9-20 21:24 發表

係各有各好, 但係都要睇埋行o既 OS 同 Apps 吧, 你可以想像下 iPhone/iPod Touch 係電阻 Mon o既感覺 . . .
明天去telstra 玩下GT540先.

細MON用電容式,D 字打錯哂....

引用:
原帖由 dellasus 於 2010-9-20 21:33 發表
明天去telstra 玩下GT540先.

細MON用電容式,D 字打錯哂....
係,
細mon比較適合用電阻式,篤下篤下。

5700已經唔算細吧??
太座用virtual KB 打字時都一樣經常錯………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2010-9-20 23:17 發表

係,

5700唔算細吧??
太座用virtual KB 打字時都經常錯………
我用XT701都成日打錯

引用:
原帖由 siupy 於 2010-9-20 23:38 發表
橫放會好D。

引用:
原帖由 siupy 於 2010-9-20 23:38 發表

我用N1都成日打錯
搞到個關聯字成日出埋D怪字

你唔好試電容機,跟你用電阻就OK
你玩完電容,就會唔想要電阻嫁啦
自己N1用番5800 篤死我
有個女仔FD都係,覺得部LG幾好
點知個SALES 開左部WILDFIRE比佢試..
即刻唔諗部LG

引用:

我用desire都係

今曰去玩咗HTC Wildfire同LG GT540

好老實講句,GT540比Wildfire 用落更爽.

我想問點分電容式、電阻式?
:)

引用:
原帖由 小馬馬 於 2010-9-20 23:17 發表

係,

5700已經唔算細吧??
  太座用virtual KB 打字時都一樣經常錯………
iPhone virtual KB should be better , I think.
have seen C-Hing in other forum complain about HTC screen callibration not very good.

引用:
原帖由 hamu278 於 2010-9-21 20:05 發表
我想問點分電容式、電阻式?
用壓力(筆/指甲)嘅電阻式,用人肉(手指)嘅電容式…………

以流暢度,GT540同Wildfire 差唔多.
播片絕對係GT540大勝
音效都係GT540好

收訊GT540比Wildfire好,我係Telstra 試,用3.5G load youtube片永遠係GT540快過Wildfire.

check 番signal,GT540大約係56 db,HTC wildfire係大約80db...