[硬件] [開箱]股票用ITX機仔

[開箱]股票用ITX機仔

由於懶既關係,得三張圖

Sempron 145 C3 $295
MINIX 6150SE-UC3 $399
A-Data DDR3 1333C9(D9KPT) 2G 已有
Seagate 2.5" 320G 已有
Gigabyte ITX Case 連80W外置牛 $395
Acer 15" LCD 已有
Connectland Mouse 已有
KBtalKing 黑同刻台白軸 已有

總共花左$1089(唔係我俾)搭呢部野出黎

刷左新BIOS
開UCC就開唔到機
唔知係CPU定MB問題...

長跑2.8GHz(Default) NB2000 1.1V/1.1V
RAM行1333 7-7-7-20 1.5V

CPU 問題.. . 我兩粒SEMPROM 140 一粒OK  一粒NO     OK個粒聽歌會爆聲.     =兩粒都唔得!XD
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

張相見到.. 你屋企人喎
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2010-9-26 13:38 發表
張相見到.. 你屋企人喎
係喎
咁蒙...睇唔到既

要求內襱,機背及Gigabyte ITX Case 連80W外置牛相

引用:
原帖由 老餅干 於 2010-9-26 14:04 發表
要求內襱,機背及Gigabyte ITX Case 連80W外置牛相
晏D影俾你

thx

引用:
原帖由 LKNim 於 2010-9-26 12:41 發表
刷左新BIOS
開UCC就開唔到機
唔知係CPU定MB問題...

長跑2.8GHz(Default) NB2000 1.1V/1.1V
RAM行1333 7-7-7-20 1.5V
粒 U 問題多
開唔到核/唔穩會係咁
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

係咪我雙眼有事?
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

一次比一次蒙蒙
第一誌願移民反大陸!
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2010-9-26 15:10 發表
一次比一次蒙蒙
可能人地用霧鏡影架

求其影,光源唔好,用閃光燈,又冇手動對焦
睇到就得啦XD

引用:
原帖由 LKNim 於 2010-9-26 15:40 發表
求其影,光源唔好,用閃光燈,又冇手動對焦
睇到就得啦XD
Thank you for your sharing,
very economy and small in size