[智能電話] Apple store 全線Iphone停售

引用:
原帖由 hamu278 於 2010-10-22 17:34 發表

一次過訂咁多,Apple 會 cut 單
反正訂得少都會被cut,不如博一博,偷雞成功就發囉....
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

有2部黎緊...不過比人認晒頭
白色一出又走多轉....又賺5k

我估焗班真正user上台

生果日報話生意線停造黑色,全力谷白色機產量喎

引用:
原帖由 dannyboy 於 2010-10-23 17:04 發表
生果日報話生意線停造黑色,全力谷白色機產量喎
又話白色難造d....,咁應該冇理由完全停造黑色,真係想搞到大缺貨嗎?
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-10-23 18:27 發表

又話白色難造d....,咁應該冇理由完全停造黑色,真係想搞到大缺貨嗎?
早輪大陸曾經停過,但而家又有返,可能停接order幾日,預返貨量俾佢老美個thanks giving

引用:
原帖由 rickywk 於 2010-10-23 18:30 發表

早輪大陸曾經停過,但而家又有返,可能停接order幾日,預返貨量俾佢老美個thanks giving
我淨係知,早前(十月頭)落果d order,到依家仍然係Not yet shipped,比起9月時兩個星期就收到,依家係慢好多! Apple
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-10-23 18:47 發表

我淨係知,早前(十月頭)落果d order,到依家仍然係Not yet shipped,比起9月時兩個星期就收到,依家係慢好多! Apple
會唔會係 TNT 問題呀!

引用:
原帖由 469394 於 2010-10-23 19:34 發表

會唔會係 TNT 問題呀!
唔關事,根本係Apple hold住dorder唔出貨,都未去到指派速遞公司果個階段。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-10-23 19:50 發表

唔關事,根本係Apple hold住dorder唔出貨,都未去到指派速遞公司果個階段。
有貨唔出玩咩野呢?
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

我親戚訂左部 , 叫佢拎去賣先