[智能電話] 出生活態度4

出生活態度4

去smv 定123 好呢

引用:
原帖由 {KeViN} 於 2010-11-15 20:27 發表
去smv 定123 好呢
SMV

SMV 冇公平使用守則

引用:
原帖由 bluesky 於 2010-11-15 23:46 發表
SMV 冇公平使用守則
客 戶 須 遵 守 公 平 使 用 政 策 。

http://www.smartone-vodafone.com ... nese/creditcard.jsp
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-15 23:50 發表

客 戶 須 遵 守 公 平 使 用 政 策 。

http://www.smartone-vodafone.com ... nese/creditcard.jsp
咦...? 連佢都有呀

生活態度係咪咁?

各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2010-11-16 00:12 發表
生活態度係咪咁?
你又炒呀

河本你set閱讀權限 20係相度冇用架

smv 同 123 都okay 既. smv 有d 地方仲係收得好唔得, 相反csl 就好似都叫穩陣
不過上網既就一定smartone ga啦. 係貴d姐

唉...HK 講到咁好..
我係澳洲Vodafone 出完無晒朋友...

出 smv

少左個人用 CSL 我就會快d

引用:
原帖由 lctang 於 2010-11-16 11:13 發表
出 smv

少左個人用 CSL 我就會快d
快得幾多,到時人人都chur 既話反而仲慢

引用:
原帖由 VC@home 於 2010-11-16 11:11 發表
唉...HK 講到咁好..
我係澳洲Vodafone 出完無晒朋友...
我果部都係澳洲vodafone 個plan 包unlimited Vodafone to 3 + vodafone...都ok
一係你d fd 全部響optus

引用:
原帖由 bondleung 於 2010-11-16 00:24 發表
smv 同 123 都okay 既. smv 有d 地方仲係收得好唔得, 相反csl 就好似都叫穩陣
不過上網既就一定smartone ga啦. 係貴d姐
smv 聽fd 用緊話可能上客太多..依加有d 位慢左......佢個x power 又好似係無用