[智能電話] Android VS IP VS WM

still using wm6.1, waiting san fan. :-) for upgrade

Android、WM 咁多款機,就咁比較 死機 / 彈 Apps 情況唔公平喎
:)

引用:
原帖由 hamu278 於 2010-11-23 18:58 發表
Android、WM 咁多款機,就咁比較 死機 / 彈 Apps 情況唔公平喎
htc hd@ wm6.5.1
san francisco@ froy 2.2

生活艱難7 其實係咪真係好左好多?

引用:
原帖由 pch0113 於 2010-11-23 19:32 發表
生活艱難7 其實係咪真係好左好多?
冇中文, copy/paste
何止艱難, 直頭唔得

引用:
原帖由 fish! 於 2010-11-23 19:49 發表

冇中文, copy/paste
何止艱難, 直頭唔得
最要命係無apps, ,當年android都要起碼一至兩年先得
Loli退散,御姐無敵

生活艱難7 如果係用 office production OK ga

機都好快

唔洗講拉
IP4是皇道

引用:
原帖由 lctang 於 2010-11-23 15:23 發表
玩左一個week, 覺得...

Android 咩都要 install 要搵
WM 同 IP 基本野已經有齊

死機情況 / 彈Apps , ip  真係唔錯, WM cooked rom 都無咩, Android 日日有d野
根據我玩咗PDA/smartophone 十幾年的經驗來講..
撞sw 係最煩的事~
反而iOS 就好少發生依D 事~
可能這就是所有apps 都由apple 統一發放的好處~!

引用:
原帖由 hamu278 於 2010-11-23 18:58 發表
WM - A3100 = BAD BAD BAD BAD BAD
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-11-23 23:06 發表

WM - A3100 = BAD BAD BAD BAD BAD
WM - HTC HD =   

引用:
原帖由 lctang 於 2010-11-23 23:31 發表

WM - HTC HD =   
WM 6.5 Custom Rom - Omnia =