[智能電話] Moto Milestone: Initial rollout of upgrade to Android 2.2 planned for Q1 2011

Moto Milestone: Initial rollout of upgrade to Android 2.2 planned for Q1 2011

嘿,真係可以轉台

Android 2.2 ? 我用緊了
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-11-23 23:05 發表
Android 2.2 ? 我用緊了
我都用緊了
ms都算神奇..仲有得升

引用:
原帖由 toby 於 2010-11-23 23:06 發表

我都用緊了
太多苦主 ...

引用:
原帖由 真.飛鳥 於 2010-11-23 23:12 發表

太多苦主 ...
MS又真係吸引既..
我班而家有3部..
仲要係最近先買..

引用:
原帖由 toby 於 2010-11-23 23:41 發表

MS又真係吸引既..
我班而家有3部..
仲要係最近先買..
我最近都成為o左其中一名苦主

引用:
原帖由 真.飛鳥 於 2010-11-23 23:58 發表

x2

引用:
原帖由 toby 於 2010-11-23 23:06 發表

我都用緊了
我之前 部A3100 係咁hang 都忍 , 就係想買 Milestone / XT720 有 2.2 ......
等極都無
LG 部 P500 出左 , 個價已經平一截 , 夠吸引我 (功能當然唔及 Milestone / XT720 , 相機無 Flash , 無 QWERTY Keyboard "Milestone 限定" , 無 CrystalTalk )

算了

部新機係同地點接收能力重好過我之前部機
舊機 得兩格,  新機係  4 格

不過今日同事打比我 , 認唔出我把聲
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:

我都用緊了
係咯...hero 冇得升了....

引用:
原帖由 bluesky 於 2010-11-24 00:29 發表

係咯...hero 冇得升了....
唔玩佢個SENSE UI , 行CM仲好

引用:
原帖由 真.飛鳥 於 2010-11-23 23:58 發表

CM 冇出ms用的2.2rom????

我等得

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2010-11-24 09:01 發表

CM 冇出ms用的2.2rom????
有得用 CM , 但無 Crystal talk , 咁我做乜用 MS